sunnuntai 21. helmikuuta 2010

PENKKARIT


Nyt on penkkarit juhlittu ja risteilyllä seilattu! Olin keskiviikkona niin täpinöissäni etten muistanut nukkua kuin 5 tuntia :D Olin ajelemassa ystäväni kanssa, käytiin ostamassa Makuunista säkit karkkia ja vietettiin superkivaa aikaa. Ja Torstaina olikin jo herätys kuuden jälkeen, jolloin aloitettiin äidin kanssa väsäämään mulle kasvomaalausta, kiinnittelemään tekoripsiä ja laittamaan asusteita päälle. Kerkesin juuri ja juuri klo 8.30 jälkeen koululle, jolloin tavattiin kavereiden kanssa ja suunnistettiin yläsaliin potkijaisia viettämään. 2.luokkalaisten järjestämä ohjelma oli ihan ok, mutta abiturien diplomijaossa tapahtui jotain todella huvittavaa: mä ja hyvä ystäväni Hermina saatiin "vuoden valokuvakaksonen"-diplomit ja samaan aikaan screenillä väläytettiin kuva meistä, jossa pidämme kemian abikirjoja kasvojemme edessä. Olin niin hämilläni, että en ensin tajunnut mitään vaan kavereiden piti tyrkätä suorastaan mut lavalle hakemaan palkintoani.
Päivä jatkui ruokailulla, vierailulla luokissa ja lopuksi siirryttiin rekkoihin. Oli muuten hemmetin kylmä, kädet ja varpaat eivät tunteneet mitään ja siinä samalla piti sitten kyetä heittelemään karkkeja. Aijai, mutta kyllä oli unohtumaton koulupäivä.
Ehdin myös hiukan levähtää ennen iltajuhlinnan alkamista. Alkuillasta tavattiin porukalla kaverini luona ja sieltä siirryttiin paikalliseen Club Zik Zakkiin laittamaan jalalla koreasti. Kyllä Lady Gagan biiseissä oli voimaa ja lavalla sitten ketkutinkin(ja lauloin :D) niiden tahdissa. Bileet jatkuivat myöhään yöhön ja yöunet jäivät taas aika olemattomiksi. Risteilylle lähdettiin siis valmiksi väsyneinä, mutta sehän ei menoa haitannut! Risteilystä lisää myöhemmin :)

3 kommenttia:

 1. Toi muumimörkö on ihan paras :DD

  VastaaPoista
 2. Aaw! ihana puku:) Oottelen itse just kuumeisesti et saisin penkkari kuvia koneelle kaverin kamerasta :) Oli varmasti ihan huippu päivä sielläkin<3

  VastaaPoista
 3. Jenna: Hehe mörkö voittikin parhain asu-palkinnon ;) :D!

  emmi: voi kiitti<3 oottelen innolla kuvia myös sun penkkareista! Oli kyllä ihan paras päivä!! ja abiristeily myös :) haluun ens vuonna uudestaan :D!

  VastaaPoista