keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

paina taas kaasu pohjaan, anna elämän mennä


Elämä on ollut kyllä yhtä hulinaa viimeisen viikon aikana! Viime vklp meni juhliessa, ensin vaahtobileet hyvässä ystäväporukassa ja lauantaina, sairaala-päivystysreissun jälkeen perhetutun 30 v. juhlat ja Mikkelin yö -festivaali kuunnellessa mm. Frederikkiä ja Paula Koivuniemeä.

Mun silmille tosiaan kävi niin, että niihin tuli haavoja. Ensin oikeaan silmään ja maaanantaina herätessäni vasemmassakin silmässä oli jälkiä. Ja taas mentiin lääkäriin.Luulin ensin, että vaahtobileissä oli sattunut jotain, koska oireet alkoivat yöllä Kharmassa. Kuitenkin lääkäri seltitti, että silmiini oli päässyt jokin bakteeri, joka oli syövyttänyt silmiäni. Oikean silmän haavat ovat melko syvät ja paraneminen kestää n. viikon -hyvässä tapauksessa, mutta jos huonosti käy niin toipumiseen voi mennä useampi kuukausi tai jopa puolikin vuotta! Ja kaikista pahin: voi sokeutua. Voi luoja, siinä oli itkussa piteleminen. Nyt sitä ihminen osaa arvostaa omaa näköään, silloin kuin sille jotain tapahtuu. En olisi voinut kuvitella, että tämä osuu omalle kohdalleni. Täytyy vain toivoa parasta.

Alku- ja loppu viikon olen ollut/olen sairaslomalla ja olen siis viettänyt vain
aikaani nukkumalla ja, no mitä nyt sokkona voikaan tehdä.. :D nothing.

Lääkäri ensin kielsi minulta Ruotsin reissun, mutta sain siirrettyä tämän päivän lääkäriaikaa aamulle, joten ehdin reissuun! Ja silmät ovat jo toipumaan päin. Ja tietysti lupaan olla varovainen. En saa meikata,saatikka sitten käyttää piilolaseja. Aurinkolasit taas pitää olla melkein koko ajan päässä, koska kaikki valo tuntuu pahalle silmissä. Joudun käyttämään kolmea eri antibioottia ja puhdistamaan silmiäni huolella. Kuitenkin olen niin iloinen, että pääsen lähtemään reissuun, Tukholma odottaa yeaa! Palaillaan reissun jälkeen <3

2 kommenttia:

 1. voi ei :O

  toivottavasti ei pahempaa käy enää :/ ja on paranemaan päin <3

  mimmosia ne haavat oikeen oli?? en tiennytkään et sulla on piilarit :D tai lasit!

  Selailin noita vanhoja postauksia, ja näytit niis toooosi laihalle, mitä teit sillon??ja miten eroo nykysestä syöminen, reenailu?
  hoikka oot kyl vieläkin ja kaunis!=)

  VastaaPoista
 2. AINIIN! et vissiin pystynytkään responssaamaan näihin kommenttiloota viesteihin :/ voi kökköökökö:(

  VastaaPoista