perjantai 5. elokuuta 2011

Helsinki City Life Yea

Ihana olla taas Helsingissä. Tää kaupunki vaan on niin loistava kesäisin. Eilen kävin pitkästä aikaa iltalenkillä Kaivarissa ja monta kertaa jouduin pysähtymään ja huokailemaan ympärilleni miljöön kauneutta. Wau, olo oli kuin etelässä :D. Ollaan myös laitettu asuntoa kuntoon syksyä varten. Nyt remontti on viimein tullut päätökseensä, tosin pientä hiomista on. Eteiseen täytyy vielä kiinnittää lattialistoja yms. Rakastan uusia laminaattilattioitamme! Ja muutenkin koko kämppä on saannut aivan uuden ilmeen! Tänään sitten lähdin aamusta aikaisin liikkeelle, kävin verikokeissa ja sitten kaupungilla hoitelemassa asioita ja lopuksi syötiin Johdossa ihanat kanasalaatit. I enjoy this!!
1 kommentti:

  1. Moooi! Hei aivan mieletön blogi, tykkään kovasti! Löysin tämän pari päivää sitten (en enää muista mitä kautta) ja olen hullun lailla selaillut lähes kaikki aikaisemmat postauksesi. (:

    Nyt mietityttää enään, että missä mahdat luurata tällä hetkellä? :o Olet postannut edell. kerran n. kuukausi sitten, ethän ole lopettanut!?! Jatka ihmeessä! Tää on nii ilopilleriä sun touhus että pakko saada lisää katseltavaa!

    p.s. Saanko kysyä, että kuinka pitkiä juoksulenkkejä juokset yleensä ja kuinka monta kertaa viikossa? (: Onko Helsingissä yhtään mukavia paikkoja lenkkeillä? Itse asun kyllä pk seudulla myös ja pidän lenkkeilystä kovasti (siksi olen utelias). Hehee. Tsemppiä vielä tulevaan! (=

    VastaaPoista