sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tallinnaan!

Huomenna firman porukalla kohti Tallinnaa! Tiedossa siis ankaraa juhlintaa, koska team Jägermaister pääsee valloilleen ja firman piikkiin mennään :D. Ollaan Viru-hotellissa yötä ja maanantaina sitten palataan takaisin tänne pohjoiseen. Meille on järkätty kaikkea ohjelmaa perillä ja mulla on ollut nyt illalla aivan kauhea vaatekriisi mitä otan mukaan sinne!! Otan muutaman eri mekon ja jotain normivaatetta matkustamiseen. Eli siis viikon vaatteet haha :D En osaa pakata fiksusti.

Palataampa sitten kuluneeseen viikkoon, joka on ollut tosi kiva ja energinen! Oon herännyt melkein joka aamu jo kuudelta aamulenkille ennen koulua. Ja koulussa on ollut kivaa, labrat alko ja alotettiin ne keuhkojen funktionaalisilla tutkimuksilla (me tosin innostuttiin kuuntelemaan suoliääniä hehheh). Oon myös nähnyt paljon kavereita, tehnyt töitä ja shoppailtukin on koko syksyn edestä. En aijo jalallanikaan astua vähään aikaan vaatekauppoihin :D En kestä houkutuksia! Oon ostanut mm. pari uutta ihanaa talvitakkia, parit kivat kengät, pari neuletta, toppeja, paitoja yms pikkusälää. Laittelen niistä kuvia heti alkuviikosta kunhan kerkiän :)

Tänään olin sitten Habitare-messujen jatkoilla duunissa Klaus K:n Ahjossa. Tarjoiltiin vain tunnin ajan alkudrinksui ja sitten buffet-pöydän kautta pois :D Paras hetki noissa promohommissa on se, kun pääsee herkkujen äärelle :D Kaikissa tollasissa vip-hommissa ja muissa kutsuvierastilaisuuksissa on niin hyvät safkat :P..

Sitten sekalaisia kuvia viime päiviltä:
(aika kivoja kortsuja jaettiin koulun tapahtumassa demarien pisteellä :D)Nyt meikä painuu peiton alle, good night <3

2 kommenttia:

  1. Oi vaikuttaapa tää sun blogi kivalta!
    Jännää, että on tosi "samanlainen" ihminen toinen bloggaaja. Itse on tullut tehtyä promoja ja mallinhommia jne.
    Jään lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, jep se on jännää kun huomaa toisella paljon samoja asioita. Mutta voi kiitos samoin, sunkin blogi vaikuttaa kivalle! :) Itsekin jäin sun lukijaksi! :)

    VastaaPoista