torstai 3. tammikuuta 2013

Elina säätää part 100000 + uv-juttuja ja asua :)

Uusi vuosi on lähtenyt melko hyvin ja reippaasti käyntiin, vaikka vähän on tullut sählättyä meidän taloudessa. Eilen sekoilin oikein kunnolla ja unohdin avaimet kotiin lähdettyäni kauppareissulle. Siinä hammasta purren pidättelin raivoa rappukäytävässä ostoksieni kanssa. Ja kyllä, minulla oli pakasteita mukana..Eikä A tietenkään ollut kotona vaan treeneissä ja näin ollen olisi tullut takaisin vasta 3,5 h päästä. Voi, että olisi tehnyt mieli huutaa. Siinä sitten soittelin parit kriisipuhelut ja rohkaistuin sitten lähtemään A:n harkkoihin hakemaan avainta, nimittäin tällä kertaa en halunnut maksaa 50 e maksua oven avaamisesta. Se koettiin jo viime keväänä. Jätin ostokset siis rappukäytävään ja lähdin päättäväisenä brakulle. Avaimenkin sain vihdoin viimein, vaikka vähän arastelinkin mennä pukukopeille huhuilemaan. Selvisin ja ostoksetkin olivat vielä palattuani siinä kohdassa mihin jätin ne :) Great! Avaintoheloinnin jälkeen sekoilin kuitenkin vielä vähän lisää ja heitin ajatuksissani puisen voiveitsemme roskiin. Sain kuittailua siitäkin kun A kaivoi sen ylös sieltä! Hyvä minä. Aina ei voi onnistua.

No, tänään sitten oli A:n vuoro sotkea. Mustikkasmoothiet lensi pitkin pöytiä ja samalla sotkeutui tietenkin tänään postiluukusta kolahtäneet uudet verokorttini! :D Helvetin hyvä homma! Pitää tilata uudet..maksaakohan se? Huoh.

Tänään olen sitten kahvitellut ja lounastanut kaverieni kanssa ja kävin myös ihanassa virkistävässä kasvohoidossa Salon Eleryssa. Samalla reissulla värjättiin ripset ja kulmat. Tulipa hyvä olo :)

Hyvää oloa lähdin kuitenkin vielä nyt iltasella hakemaan lisää SATSilta ja teinkin ihan hyvän reenin! Alkuun 20 min lämppä matolla, sitten 30 minuutin intensiivinen loikka/hyppytreeni ja loppuun vielä 20 min hölkkää + 10 min kävelyä! Kyllä myt kroppa sekä mieli kiittää ja kuittaa. Odottelen vielä, että saisin jalkahieronnan kotona ;)


Sitten paluuta viime päiviin, alla kuvia uuden vuoden aatosta!
Iltaan sisältyi juusto-överit sekä tietenkin shampanjaa!

Herkullisia salaatteja, vihanneksia, naudan sisäfilerullia, lohirullia, marinoituja katkarapuja ja lisää juustoja..kyllä kelpas<3

Ihasteltiin myös raketteja ja pelattiin lautapeliä
Oli kyllä kiva ilta, erilainen viime vuosiin verrattuna. Ensinnäkin olin ensimmäistä kertaa Pääkaupunkiseudulla uuden vuoden. Eikä myöskään menty mihinkään baariin vaan vietettiin iltaa tutuilla hyvissä puitteissa. Kotiin mentiin muistaakseni kahden jälkeen yöllä. Ja voi sitä tunnetta aamulla kun ei ole krapulaa, Halleluja! Meikä paineli suoraan herättyäni rykäisemään bodypumpit ja 30 min lenkin.

Sitten loppuun vielä asukuvaa ja ostoksia. Alla olevassa kuvassa mulla on kädessä Kaivarin kanuunasta ostettu kaulahuivi (3 e). Näkyy ehkä vähän huonosti..
Oon jotenkin hurahtanut tuohon armeijakuosiin. Siis tietyissa rajoissa. Ei missään nimessä saa olla liikaa, vaan pelkästään joku asuste tai vaatekappale. Tuo paita on kyllä nyt yksi lemppareistani! Ja nahkaliivin kanssa niin bueno..! :)Ostin lisäksi ginasta tyylistäni poiketen hieman erilaisen paidan, mutta jotenkin se kiehtoi mua. Miksikä tuota nyt kutsuisi edes. Lähinnä tulee mieleen pikkupojan paita. Sekin on ollut kovassa käytössä viime päivinä.

Nyt Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti