torstai 4. huhtikuuta 2013

Kivaa

Iltaa! Tässä juuri tulin kotiin kaverin syntymäpäiväjuhlilta. Ja voi miten kiva päivä onkaan ollut. On se vaan niin ihana huomata miten pienistä asioista sitä ihminen tulee onnelliseksi. Tähän päivään on kuulunut solariumissa lekottelua, hyvä kouluruoka, laittoman monta kuppia hyvää lattea (kirjaston automaatista!!), opinnäytetyöasioita, 11 km juoksulenkki ja kaiken huippuna ystävien näkemistä hyvän ruuan merkeissä. Ja kivaa on myös auringon näkeminen taivaalla!! Ah, kyllä lenkkitossu kulki hyvin!! Oli sellainen draivi päällä, että olisin voinut juosta vaikka kuinka kauan ja kuinka pitkän matkan. Energiaa riitti. Pingoin tuon 11 km 50 minuuttiin! Olin jo unohtanut miten paljon rakastankaan lenkkeilyä. Kivaa. Ja kivaa on myös omistaa uudet hiukset, pidemmät sellaiset. Kiitos vain Kalevankadun Salon Klipsi tästäkin hemmottelusta :) Suosittelen lämpimästi kaikille kyseistä paikkaa. Olen myös erityisen onnellinen poikaystävästäni, kodistani, elämästäni, kaikesta. Kaikki tuntuu vain niin hyvälle nyt!

Huomisestakin on tulossa kiva päivä. Patologian tunnit (Tehdään omat yskösnäytteet hih :D), taas lenkkeilyä/salia ja illalla vielä leffaan katsomaan Mama! Hyvä aloitus viikonlopulle! Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikko :)

Nyt tämä kivalla päällä oleva tytsy hyppää superkivaan sänkyynsä ja uppoutuu kivoihin uniin. Olin viimekin yönäkin kuulemma nauranut unissani ja puhunut hunajasta :D Kivaa siis ollut ;) Mainitsinkohan jo tarpeeksi monta kertaa kivaa-sanan? No sanon vielä kerran, kivaa!

Ja Nyt hyvää yötä!!

/Elina

4 kommenttia:

 1. sun hiukset on vaan niin ihanat! :----)

  http://janette-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Moikka, olet seurannut vanhaa blogiani. Blogini muutti osoitteeseen http://lifewithsallas.blogspot.fi/. Olisi tosi kivaa, jos haluaisit seurata myös uutta blogiani.

  Iloista kevättä sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Oi sulla on niin upeat hiukset!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Juokseminen on kyllä niin pop! Ihanaa kun lumi alkaa sulaa ja pääsee oikeen kunnolla hölkkäileen <3

  VastaaPoista