keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hello, I Live Here

Nyt olisi Mikkeli-asuntopostauksen vuoro, jonka lupasin joskus muinoin keväällä!Jutun toteutus vähän venähti, tai oikeastaan myös unohdin sen, mutta kun nyt vihdoin otin asian työn alle niin homma hoitui sutjakasti.
Eli tämä mun yksiö(31 neliötä) ostettiin keväällä 2006, jolloin olin 8.luokalla. Syy ostamiseen oli yksinkertaisesti se, että mun entinen huone, joka sijaitsee viereisessä asunnossa(kolme huonetta+keittiö), oli liian pieni ja ahdas, en viihtynyt siinä yhtään! Lopulta sitten asiat alkoivat rullata niin, että naapuriasunto tuli myyntiin ja me ostettiin se omaksi. Vasta viime talvena asunnoissamme suoritettiin putkiremontti, jolloin laitettiin paikat uusiksi ja tehtiinkin se oikein toden teolla.

Nyt kuvien kimppuun eli ensimmäisenä vuorossa eteinen!(todellisuudessa ei ole noin keltainen valo miltä näyttää! :D)
Vessan ovelta kuvattuna:
Hattuhyllyssä on käynyt trombi, noei vaan, en jaksanut viikkailla huiveja siistiin pinoon..
Peiliovet tavallisten kaapinovien sijaan ovat myös eräs lemppariyksityiskohta eteisessäni. Liukuovet ovat vain niin hemmetin kätevät! Ja Tuo laatikko jalkojeni edessä ei kuulu kokonaisuuteen :D, siinä on vain kirpparille menevää tavaraa.
vaaterekki on huippu! Harmi vain ettei se mahdu Helsinki-kotiin, vaan joudun jättämään sen tänne. Yh!
My little bathroom: Löytyy siis heti vasemmalta kun astutaan ulko-ovesta sisään ja ohitetaan naulakko! Vaaleat sävyt ja iso peili antavat paljon avaruutta tilaan! Samoin lasiset suihkukopinovet. Ennen mun vessa oli nimittäin kamala, vaaleansinisen värinen, seinässä oli pyöreä ruma peili eikä lavuaarikaan ollut sieltä kauneimmasta päästä.

Sitten siirrytään varsinaiseen huoneeseeni:Värit ovat aika neutraaleja ja ei muutenkaan olla jaksettu panostaa sisustukseen sen kummemmin, koska syksyksi lähden takaisin Helsinkiin. Tosin säilyyhän tämä kämppä minulla aina viikonloppuisin ja lomien aikana kun taas matkustan takaisin lapsuuden huudeille! Täältä asunnosta en vie mitään huonekaluja Helsinkiin, sillä siellä kaikki on jo valmista. Oikeastaan vien vain vaatteeni ja muutamia tavaroita!Chase your dreams -kyltin ainakin otan mukaan Helsinkiin. Ihan by the way, tosta tekstistä tulee niin mieleen mun yks kaveri, joka ensin luuli, että siinä lukee "change your dreams" :D!! Haha, hyvät naurut saatiin.Ja nyt keittiön puolelle, jonne mennään olohuoneesta. Mä niin rakastuin työpöytätasoihin kun näin ne ensimmäisen kerran remontin jäljiltä. Harmi vain, että emme ole pitäneet keittiötä käytössä, täällä olisin mieluusti kokkaillut kesän aikana yhdessä kavereiden kanssa. Jääkaappi on sen sijaan ollut toiminnassa, lähinnä siellä kuitenkin säilytetään mun limpparipulloja, karkkia (xD) ja jotain muuta pientä naposteltavaa..


Maitolasiovet kaapeissa ovat ihana yksityiskohta ja tuovat raikkautta tilaan!
Ja tässä vielä kokonaisuus keittiöstäni. Mm, ja älkää kiinnittäkö huomiota hellaan :D! Se on ruma, vanha, eikä sovi siihen tyylinsä tai kokonsa puolesta! Ei viitsitty ostaa uutta, koska keittiöhän ei tosiaan ole käytössä tällä hetkellä..Voisihan sen tietysti roudata pois, mutta miltä näyttäisi sitten ammottava aukko keskellä keittiökokonaisuutta? :D Eieiei..Ainiin, ei olla myöskään saatu aikaiseksi hankkia ruokapöytää keittiööni. Tosiaan meidän piti käydä nyt kesän aikana ikeassa, mutta hanke sitten vain jäi. Pöytä olisi kyllä ollut kesäilloissa tarpeellinen ja kätevä kaveri-illanistujaisia varten!
Viimeisenä mainittakoon, että ennen keittiöstä pääsi suoraan eteiseen! Ovi-aukko oli tuolloin suurin piirtein nykyisen mikroaaltouunin kohdalla eli keittiöni oli sellainen pitkulaisen mallinen, jossa tiskiallastilat ja hella olivat eripuolilla "käytävää". Nykyiseen, umpeutuneeseen ratkaisuun olen enemmän kuin tyytyväinen!

2 kommenttia:

  1. apua, miten ihana koti sulla on! tosi siisti ja valoisa! =)

    VastaaPoista