keskiviikko 25. elokuuta 2010

Muuttopuuhia ja koulun alun jännittämistä

Kääk! Viime päivät ovat kuluneet pohtiessa ovella häämöttävää syksyä, koulun aloittamista ja Helsinkiin paluuta. Pakkaamisenkin aloitin jo maanantaina ja kaikki näyttää olevan hyvällä mallilla. Ainut huoli on ehkä se, että miten saan vaatekassini mahtumaan autoomme! :D Ensinnäkin mun laukut vievät jo niin paljon tilaa..huhhuh, pakko kai karsia joitain. Pääsenhän mä nimittäin Mikkeliin käymään viikonloppuisin/lomalla ja samalla saan vietyä lisää tavaraa. Tosiaan kaikki huonekalut jäävät tänne Mikkeliin, otan mukaani tavaroista vain yhden lampun, pari sisustustyynyä ja muutamia valokuvia. Onneksi Helsinki -kodissa on kaikki jo valmiina. Ajateltiin kuitenkin viikonloppuna pyörähtää äidin kanssa muutamissa sisutuskaupoissa Helsingissä. Uusi radio, jotkut kivat rullaverhot keittiöön tai sängynpeitto makkariin olisi kiva saada.. Maanantaina starttaa sitten uusi koulu ja uudet kuviot! Pakko myöntää, että mua jännittää ihan sikana. Olo on kuin menisi ensimmäiselle luokalle! :D Hassu tunne johtuu kai siitä, että tällä kertaa en tunne ketään koko paikasta. Aina ennen mulla on ollut tuttuja ympärillä samassa koulussa tai samalla luokalla..Hrr, mua myös puistattaa ajatus koulumatkasta, joka kestää bussilla n. puoli tuntia. Hittolainen, ei täällä Mikkelissä ole tottunut sellaisiin välimatkoihin :D! Mutta kaikkeen kyllä tottuu aikanaan, saatanpa vaikka polkaista sen 6-7 kilometrin koulumatkan pyörällä. Ainakin tulee kaupunki vähän enemmän tutuksi muualtakin kuin keskustasta! :)
Rakastan tota alla olevaa mustaa takkia! Ostin sen pari vuotta sitten Espanjasta, eikä vaatteella ollut hintaa kuin vaivaiset 10 euroa. Paras takkiostos ikinä!
Tiistain leffavalinnat olivat Ystävän Päivä ja The Crazies. Voin kertoa, että molemmat olivat syvältä. Kummatkin olivat melko sekavia ja tylsiä, putosin monesti kärryiltä ja menetin kiinnostukseni. Vai olinko mä sittenkin vaan niin levoton katsoessani elokuvia..Who knows :D
Kiiwejä ja porkkanaa, love them!
Kaurapuuro&sokeri -combination on ollut myös kovassa käytössä viimepäivinä..Onnistuin kokkaamaan myös superduper hyvää ruokaa. Ensin paistoin kanat pannulla, sitten sipulit ja lopuksi laitoin kaikki uuniin samaan isoon rautapataan muhimaan kaalin, kukkakaalin ja porkkanoiden kanssa. Mausteeksi ripottelin suolaa, piripiriä ja afrikkamaustetta.
..ja lopuksi mun elämän pakkaamista muovipusseihin ja laatikoihin..Perjantaina se olisi sitten Good Bye Mikkeli, Hello Helsinki!


5 kommenttia:

 1. tätä on varmaa kysytty useasti, mut minne kouluun olitkaan menossa ja missä päin teidän helsinki-kämppä on?

  tykkään blogista ja olet kauhean nätti! :)

  VastaaPoista
 2. Star-Light: thanks!! :)

  Anonyymi: Aloitan Metropoliassa, bioanalytiikkaa meen lukemaan :) Ja asun ihan ydin keskustassa, kampissa !

  Voi kiitos hurjasti kommentista :)!

  VastaaPoista
 3. meinaatko mennä keväällä jollekin valmennuskurssille? mä meinaan kans hakea keväällä lääkikseen :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Joo meinaan, siitä on kyllä ihan kivasti apua :)! Tsemppiä sullekin kovasti :p

  VastaaPoista