tiistai 26. lokakuuta 2010

VIP FASHION CIRCUS

Toissa viikonloppuna olin Fredan Tivolissa zekkaamassa syksyn trendejä ja nauttimassa ystävien seurasta. Minulla oli Vip -lippu kyseiseen iltaan ja tällä kertaa otin avecikseni rakkaan äitini! porukat siis sattuivat olemaan kyseisenä viikonloppuna täällä Helsingissä käymässä. Illan ohjelmaan kuului Martinejen ja suklaatryffeleiden nauttimista sekä tietysti catwalk -show ja pari muuta talent -esitystä. Olipa ihana olla kerrankin yleisössä seuraamassa ja räpsimässä kuvia muotinäytöksestä! Tällaisessa asussa liikuin:










And for now let`s have a sweet martini..lalala..

Loppuviikko tuleekin olemaan sitten astetta kiireisempi! Näillä näkymin huomenna on eräät TV-kuvaukset, sekä torstaina, perjantaina ja sunnuntaina muita kuvausjuttuja. Lauantaille mahtuu myös hieman rentoutumista luokan kesken, sillä ajateltiin toteuttaa pienet Halloween -kekkerit :) Here we go!

4 kommenttia:

 1. ihana meikki, sä, asu, KAIKKI<3

  erityis himotukset tosta laukusta ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko:)

  Tykkään sun blogista, mutta vähän isommat kuvat olis kivoja:)

  VastaaPoista
 3. Miten sulla on noin paljon keikkaa Fashionmodel Agencyn kautta? Mulla on tosta lafkasta sellainen kuva, että kuka tahansa pääsee listoille eikä oikeita töitä oikein ole. Näin on ainakin yhdellä ystävälläni joka myös löytyy kyseisen toimiston listoilta. Kiva kuitenkin huomata, että mallina voi työskennellä suomessa muidenkin kuin Boomin, Razzin, Fondin tai Brandin kautta! :) Oletko koskaan muuten miettinyt vaihtavasi noihin edellä mainittuihin?

  VastaaPoista
 4. emmi: Voi kiitos toinen ihanuus!!

  Jenna: Kiitos paljon! :) voisin jossain vaiheessa vähän yrittää parannella blogia, argh, ärsyttää aikaansaamattomuuteni tän asian suhteen..

  Gaselli: No välillä on kyllä ollut hiljaisempaa, mutta kyllä mulle on sitä kautta löytynyt juttuja ihan kivasti :) toki lisäksi muitakin suhteita pitkin..
  Olen myös itsekin kuullut paljon "huonoista" kokemuksista..

  Olen miettinyt muitakin mallitoimistoja, mutta en ole saanut aikaiseksi mitään :D. Mun piti hakea pari vuotta sitten, mutta se vaan jäi..kai mua vähän aristaa tää mun pituus, kun en ole kuin sen 172 cm..

  VastaaPoista