lauantai 6. marraskuuta 2010

blaah, blaah, blaah

Heippa! Ihana vapaa viikonloppu pitkästä aikaa, ei mitään suunnitelmia eikä sen kummempia velvotteita (paitsi ne tietotekniikan tehtävät, joilla alkaa olla jo kiire..)! Eilinen päivä kului suurimmaksi osaksi kotosalla, mutta kävin myös pilateksessa ja illalla myöhään rentouduttiin ravintola Vespassa poikaystävän ja tämän perheen kanssa. Vespan yläkerrasta on kerrassaan upeat näköalat Esplanadille ja Svenska Teatterille päin, kyllä siellä kelpaa syödä illallista! Muutenkin koko ravintola on älyttömän tunnelmallinen ja houkutteleva, suosittelen lämpimästi kaikille jotka tykkää hieman erikoisemmista ruuista! Mmh ja tänä aamuna aloitin päivän hyvästelemällä poikaystävän(joka lähti pelimatkalle Lappeenrantaan)ja pian suuntasinkin jo salille Energy-tunnille purkamaan lauantai-aamun ylimääräistä energiaa! Ai, että päivä lähtee hyvin käyntiin jos saa riehua kunnolla!! :D Muuten olenkin sitten vain lööbaillut, katsellut leffoja, puhunut kavereiden kanssa ihania puheluita ja vähän väsäilin myös ATK-tehtäviä. Nyt taidan kipittää jääkaapille hakemaan jugurttia ja sitten TV:n pariin, Have a nice evening everybody!



Farkkupaita Monkista:


Ginan ostokset: ai, että niin rakastuin noihin mekkoihin..
H&M ja JC:

Spirit Store:Joku ihme kauppa city-käytävällä:
Laukut kirpparilta:

5 kommenttia:

  1. Kuinka pitkä olen? : )

    VastaaPoista
  2. Millaiset lenkkeilymahdollisuudet Helsingissä on? Harrastan juoksua ja aattelin ens vuonna hakea Helsinkiin opislkelemaan. :) Minkä verran oot itse pystyny lenkkeilemään?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Oon n. 172 cm! :)

    Anonyymi: En oo nyt vähään aikaan lenkkeillyt täällä, mutta ennen ainakin tykkäsin juosta kaivarissa ja hietsussa päin! :)

    VastaaPoista
  4. OOtko vähentänyt karkinsyöntiä ku ei enää täällä näy karkkikuvia:(( Oot tosi kaunis !

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: OLEN ! :D oon ylpee itsestäni :p ei mun oo oikeastaan vähään aikaan edes tehnyt mieli karkkia..en ymmärä itekkään et miks :o mut ihan hyvä vaan! Sipsei kyl enemmän tekee mieli, muutenkin suolasta.. ja sit ihan perus kunnon ruokaa!

    VastaaPoista