tiistai 9. marraskuuta 2010

Nothing to say

Love this make up! Red lips are cool..

6 kommenttia:

 1. sanoit vähentänees karkin syöntii, paljon nykyään sitä syöt? miten onnistuit vähentää? Ja teitkö sen siis tarkotuksella, esim töitten tms takia? Jaaa vielä sellanen että huomasitko jotain muutosta sen jälkeen, et oisit pirteempi, tai mitä vaa:DDD

  t.sokeriaddikti

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: no en oikeestaan paljoa mitään, joskus silloin tällöin mut tooosi harvoin! En tehnyt tarkoituksella, yhtäkkiä vaan alko tökkiä kaikki makea..
  Mitään erikoista muutosta en oo itsessäni huomannut, tuntuu että oon ehkä jopa väsyneempi nyt syksyllä, mutta se saattaa johtua ihan muista syistä..

  VastaaPoista
 3. KAunis!!!

  ahha mullakin ikävä niitä karkkikuvia! Kuinka paljon sit syöt nykyään viikossa karkkia? Mua taas rupee aina talvella erityisesti mieli makeaa :D! Syötkö enemmän perusruokaa vai suolasta ?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos!
  Saattaa siis olla etten syö viikossa enää ollenkaan karkkia, ei vain enää tee mieli..joskus jos silloin tällöin napsin yhden tai pari..Tai sitten syön sokerittomia!
  Syön enemmän nykyään perusruokaa, keittoja, riisiruokia, salaatteja, täytettyjäpatonkeja, lihaa yms :)

  VastaaPoista
 5. Kuka sut aina tällää kuosiin esim. kuvauksia varten? Vai laitatko itse itsesi? :)

  VastaaPoista
 6. Ann-Sofi: Yleensä on aina meikkaaja paikalla kuvauksia varten :) Samoin suuremmissa näytöksissä, mutta välillä joutuu toki myös itse ehostamaan kiireessä :)

  VastaaPoista