keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Laiskottaa

Enpä ole päivitellyt vähään aikaan! Olen viettänyt pari päivää vain tässä kotosalla, eilen oli ihan oikea vapaa päivä ja tänään sitten skippasin ruotsin tunnit, kun muutenkin jo myöhästyin bussista, enkä jaksanu mennä myöhässäkään paikalle. Iltapäivällä katsoin Liisa Ihmemaassa -leffan ja raahauduin salille Energyn tahdissa pomppimaan. Nyt olen ihan naatti, pitäisi lähteä kauppaan ostamaan oivariinia, mutta kun en jaksa. :D Olen vain linnoittautunut sänkyyn peiton ja tietokoneen kera, enkä halua liikkua tästä enää mihinkään!
Viime viikonloppuna oltiin muuten kavereiden kanssa hieman juhlimassa. Serkkuni tuli Mikkelistä tänne meille ja yöllä suuntasimme Simonkadun Herkkuun joraamaan. Oli kyllä hauska ilta, pitkästä aikaa ehti kunnolla rentoutua.. :)Alla on kuva alkuillasta:
Sitten muita sekalaisia kuvia kuluneen viikon ajalta:
7 kommenttia:

 1. very nice outfits!


  http://starlightsworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. ihana tuo löysä, lyhyt paita<3

  hauska yhteensattuma, et just eilen kun näin yhtä kaveria juteltiin siitä miten se oli just tullu stadista himaan ja ollu koko viikonlopun jätkien kanssa herkussa dokaamassa :D

  VastaaPoista
 3. Star-Light: Thanks! :)

  emmi: Mäkin tykkään siitä, hyvä ostos ginan alennuksista ;)!

  heh, aina käy tällasia sattumia, maailma on niin pieni :D :p..

  VastaaPoista
 4. Hei, onks sun koulu etelä-haagassa? Oon ehkä nähnyt sut!!:) Tai siis joku pari kuukautta (ehkä jopa myöhemmin?) sitten ihan kuin oisin nähnyt sut kun olin aamulla menossa bussipysäkille niin kävelit(?) toisella puolella tietä mut sit ajattelin, että et varmaan liiku täälläpäin niin en ajatellut asiaa enempää vaikka hyvin samannäköinen tyttö oli sun kanssa ! Nyt kun kirjoitit, että oot ollu siel valimotien filmtownis niin mul tuli HETI mieleen et silloin varmaan OIKEESTIkin se olit sinä!!:D Aika hauska sattuma:) Ja Suomi on niin pieni maa, kas vaikka oltais törmätty Filmtownissa haha ei varmaan ois ollu niin yllättävää sillä ollaan kaikki niin karkkien perään hahaha!!!

  VastaaPoista
 5. Missä olet? Susta ei oo kuulunu mitään melkein kuukauteen! :D

  VastaaPoista
 6. HEI NAINEN ;C

  ootko lopettanu !!!

  sinul on sentäs aika paljon lukijoita jotka
  kaipailis kuulumisiaaaaaa =)

  TERKUI HALEI
  share us
  something

  VastaaPoista
 7. Hei nyt ihan oikeesti! :( Mitä sulle kuuluu, eikai mitään oo tapahtunut?

  VastaaPoista