maanantai 21. maaliskuuta 2011

Here I Am...

Moikka! Viime kuukausi on kulunut aika lailla vain koomaillessa. En ole saanut oikein mitään fiksua aikaiseksi. Sairastuin tässä myös alkavaan keuhkokuumeeseen, korvatulehdukseen ja poskiontelotulehdukseen samanaikaisesti. Tässä on mennyt tovi lepäillessä. Ja liikuntakielto jatkuu vielä pari viikkkoa, huoh..mä niin haluan salille ja lenkkeilemään tonne ihanaan kevät säähän!! Tää on ihan kamalaa olla liikkumatta!
Mmh viime aikoina olin myös siellä terveysasemaharjoittelussa ja siellä oli oikein antoisaa, ihana työilmapiiri ja niin mielenkiintoisia potilastapauksia! Tänään mulla alkoi sitten harjoittelu Meilahdessa ja tämänkin jakson kesto on kolme viikkoa. Kyseessä on siis aamunäytteenotto klo 7-10. Aamun jäljeen mulla jatkuu vielä koulu normaalisti. Huh, eli rankka jakso tiedossa. Huomenna olisi taas astetta kiireisempi päivä tiedossa: koulua käytännössä klo 20 asti. Viimeisinpinä olisi istuttava psykiatrian luennoilla, mutta onneksi aihe kiinnostaa mua niin paljon eli sen kyllä jaksaa!

Kuvia kotikulmilta:
Työharjoittelu Kallion Terveysasemalla
Roskaruokaa<3

Joku aika sitten oltiin myös juhlimassa Emilian synttäreitä ensin Vantaalla hänen kotonaan ja myöhemmin jatkettiin Simonkadun Herkussa!


ps. Yritän nyt hieman panostaa tähän kirjoitteluun! Ihanaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa oli huomata, että olit kirjoittanut vihdoinkin:)!

    Yritä jaksaa lepäillä vielä niin paranet kunnolla!

    Ihanaa viikkoa myös sulle:)

    VastaaPoista
  2. l&s: hihi <3, yritän ottaa rauhallisesti pari viikkoa :)

    VastaaPoista