keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mikkelissä


Eilen tulin Mikkeliin moikkaamaan kavereita ja tänään olisi tarkoitus lähteä pyörähtämään vähän ulkonakin. Eräs kaverini olisi esiintymässä Kharmassa, joten saa nyt nähdä tuleeko sinne eksyttyä vai mihin. Anyway, mukava olla taas kotona :)

Huomenna lähden kuitenkin jo takaisin Stadiin, sillä perjantaina on pakollinen labrapäivä ja sen jälkeen lähdenkin taas keikalle, muotinäytöksiä luvassa. Aikamoista reissaamista on tää mun elämä nyt, mutta tästä mä pidän ja nautin :) Hektinen elämä saa mut iloiseksi! :D ja silloin osaa myös arvostaa satunnaisia vapaailtoja, vaikka on myönnettävä, että pieni ahdistus iskee silloin. Tekemättömyys on tylsää!

Seuraavalla viikollakin on paljon kaikkea jännää luvassa! Tiistaina kuvaukset Meilahdessa, koulua hieman ja muutamia tapaamisia ja risteily keikkojen merkeissä!

Ja anonyymeille, jotka kommentoivat painoani, tiedoksi: so what vaikka olenkin lihonut? :D se on ollut tarkoituksenikin. En viihtynyt luuviuluna, vaan näin olen tyytyväisempi ulkonäkööni :) Saan paremmin keikkoja yms :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti