sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Taas keikkamatkalla..

Torstaina kun tuli Mikkelistä, niin ehdin vain käydä kotona nukkumassa. Perjantaina oli nimittäin lähtö Lappeenrantaan keikalle. Silloin siis hoidettiin kaikki sovitukset ym pois alta ja yövyttiin Cumuluksessa. Lauantaina oli sitten koregrafiatreenit, meikkaukset ja itse kolme näytöstä pitkin päivää. Huh, olipahan rankka reissu, mutta hyvä mieli silti :) Eilen illalla sitten tultiin pois ja lähdettiin saman tien parin kaverin kanssa ulos pyörimään. Tämän sunnuntain mä ajattelin pyhittää koulujutuille ja jos sitä illalla vaikka vielä lenkille lähtisi.

6 kommenttia:

 1. Oletko nyt keskittynyt enemmän missi- vai mallijuttuihin? Kuulostaa oudolle, että saa enemmän keikkoja hieman "tuhdinpana", mutta voihan se olla niinkin noissa missipiireissä :) Onnea tuosta missikisan voitosta vielä :)

  VastaaPoista
 2. Teini-iän karkki"dieetti" piti varmaan väkisinkin todella hoikkana, karkit kun ei kauheasti keholle rakennusaineita sisällä ja varsinkin kun ei syö yli kulutuksen...

  Nyt näytät niin kauniilta ja terveeltä naiselta. Ole ylpeä itsestäsi! (: Olet helmi. (Jos nyt oikein kehumaan lähdetään)

  Tsemppiä kovasti tuleviin koitoksiin!

  Terveisin nti

  VastaaPoista
 3. Nina: Teen molempia aika tasapuolisesti, enemmän kyllä on noita malli- ja promokeikkoja :) Ja kyllä niitä hommia saa kun on normaalipainoinen, ei tarvitse olla mikään luuviulu. Olen nyt saanut kilpirauhasen liikatoiminnan aisoihin ja siksi olen päässyt normaalipainooni :)

  Anonyymi: Mulla ei ole ollut mitään teini-iän karkki dieettiä, vaan söinn kyllä karkkienkin lisäksi normaalia ruokaa :) Syy laihuuteeni vaan oli ihan muu :)

  VastaaPoista
 4. Luin vastauksesi minulle tuosta ja juuri olin vastaamassa, että onhan sitä toki esim. kilpirauhasongelmista johtuvaa alipainoa tms, kunnes huomasinkin että vastasit tuolle Ninalle juuri ihan siitä! :D Itselläni on kilpirauhasen vajaatoiminta, joka ei vielä ole täysin hoidollisesti kunnossa. Lääkkeiden kanssa on aika paljon säätämistä. /: Urheilen todella paljon, joten lihonut en ole, mutta rasva kyllä kertyy helposti kylkiin ja väsyttää kokoajan.

  Hienoa ja onnea, että olet päässyt mittoihisi. Näytät kuvissa upealta! (=

  Terv. nti

  VastaaPoista
 5. Juu mulla oli ensin vajaatoiminta, mutta sitten se kääntyi liikatoiminnaksi, mutta viime talvena sitten pienennettiin tyroksiinilääkitystäni ja nyt se on sopiva :) ainakin toistaiseksi, eihän sitä voi tietää milloin se taas vinksahtaa..:s

  Mutta kiitos kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 6. Juu, onhan tuo vähän vaikea sairaus, kun helposti saa temppuillasen kanssa. Hyvä että asia on nyt kuitenkin suht hallussa puolestasi! (: Itsellä joudutaan nostamaan annosta kun ei oo nykyinen hormonitaso kunnolla purrut.

  Tsemppiä paljon jatkoon! (:

  VastaaPoista