sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Juhannuksesta ollaan selvitty ja kotiin päästy takaisin :). Oli kyllä mukavaa! kaikkina päivinä syötiin hyvin, rentouduttiin, vähän urheiltiin ja uitiin, istuttiin laavulla nuotion ääressä paistellen makkaraa ja höpöteltiin, pelattiin tietokilpailupelejä ja mölkkyä, naurettiin ja vietettiin aaaaivan mahtavaa aikaa ihanien ihmisten seurassa. Ja myös nukuin PALJON :) Eli näillä eväillä on hyvä käynnistää vika viikko 20-vuotiaana. Tasan viikon päästä sunnuntaina, 1.7 täytän siis 21 :) Lauantaina olisi tarkoitus pistää juhlat pystyyn ja kutsua kavereita viettämään iltaa ja kohottamaan maljaa ;) Aijai, en malta odottaa!! Pitää suunnitella vähän kaikenlaista kivaa ihmisten pään menoksi :)

Sitten sekalaisiin kuviin, joita räpsin viikonlopun aikana. Tämän näköisenä lähdin Helsingistä torstaina :)
Sitten perjantaina aamulla Mikkelissä odottelemassa kyytiä Himalanpohjalle:

Nuotion ääressä istumista:

Lauantaina aamulla käytiin juoksemassa 7 km lenkki ja päälle sitten pulahdin Saimaaseen..Virkisti niin paljon!! Ja sainpahan heitettyä talviturkin :P

Delicious fooood! Naudan sisäfileetä, pippurikastiketta, graavilohta, salaatteja, uusia pottuja, rieskaa ja munavoita..nam nam nam! Ja toisena päivänä tehtiin grillivartaita; herkkusieniä, kanaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, maissia, halloumia..

Ja on niin yksinkertaisen lumoavaa katsella järvelle..Mieli lepää :)

2 kommenttia:

  1. Nami mitä herkkuja teidän viikonloppuun on kuulunut;) Ihanat biksut sulla<3 Mistä oot tollaset löytäny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih jep ;)! Ne on H&M:ltä! :) oisin ostanu samanlaisen yläosan ku toi alaosa mut olivat loppunu.. onneks kuitenki löyty viel tollaset pelkät mintun värisetkin! :)

      Poista