keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

sleeping is my drug

Olenpa mä ollu pari viime päivää toooosi flegmaattinen ja väsynyt. En ole saanut mitään aikaiseksi. Paitsi pää on pysynyt tyynyssä ja unta on tullut ahmittua kaksin käsin. Olen siis nukkunut melkein pari päivää ja heräillyt välissä syömään! Töiden jälkeen en ole siis voinut kuvitellakaan meneväni salille. On ollut todella etova olo ja väsymys siihen kaupan päälle. Maanantaina sentään kävin salilla, mutta eilinen ja tää päivä olisivat saaneet jäädä elämättä :D! Ärsyttävää.. Onko kenellekkään muulle käynyt näin? :D äsken tosiaan taas heräsin ja kohta olisi käytävä takaisin yöunille. Huomenna en sitten aio toistaa samaa kaavaa, vaan menen töiden jälkeen kaupungille pörräämään ja vielä salitreenit siihen päälle. Olisi myös imuroitava ennen lauantain juhlia.

Toisaalta on kai välillä ihan hyvä vain hölläillä ja olla vain. Tosin tää käy kyllä niin paljon hermoon ja suorastaan masentaa vain nököttää sisällä..varmaan siks, koska oon tottunut koko ajan tekemään jotakin. Mutta minkäs teet kun väsyttää ja on niin huono olo..Toivottavasti huomenna olisi energisempi fiilis.

Tämä viikko on tosiaan muutenkin vapaa viikko muiden kuin labraduunien osalta. Ensi viikolle on sitten taas tiedossa ainakin yhden kuvaukset, Aperol-promoa ja sitten vielä viikonlopun Summer Up-työt! Eli kiirettä riittää! Nyt jatkan taas nukkumista..:D unia <3



Sain tänään töissä tällaisen eräältä potilaalta :D hehe..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti