torstai 21. helmikuuta 2013

Toipilaana

Ihanaa hiihtolomaviikkoa! Vaikka mulla tosiaan toissapäivänä leikattiin kaksi hammasta, mun menoa ei pysäytä mitään :D Hulluna ihmisenä kävin jopa salilla ja meinasin kyllä tänään illemmalla uudestaan. Kunhan en ihan täysillä vedä niin ei kai mulle mitään käy..(pitää koputtaa puuta). Kivut ovat olleet kovia, mutta aika hyvin oon lääkityksellä peittänyt ne. Buranapäissään heilutaan etiäpäin!

Eilen olin myös katsomassa HIFK vs. Botnia -peliä, nyt nimittäin alkoivat play offssit vai mitkä ne lie on :) Ehdin käydä myös shoppailemassa kaikkea kivaa pientä ja juomassa jäälatet ystävän kanssa. Kaikkea kylmää ja melko nestemäistä voin syödä ja juoda. Kuumaa ei saa, koska se provosoi verenvuotoa, vielä kun haava on tuore..Lähinnä olen syönyt pinaattikeittoa, protskujuomia ja survottuja marjoja ja mehukeittoja. Litistelin myös kananmunia mössöksi pinaattikeiton joukkoon, vaikka se tekikin vähän kipeää suussa.

Hymyileminenkin muuten sattuu, saatikka sitten nauraminen! Voi, että mulla on kestämistä. Ensimmäinen päivä ja varsinkin ensimmäiset tunnit leikkauksen jälkeen kun ei saanut puhua. Se tuotti tuskaa. Mä kun olen aina tottunut hölöttämään kaikkea tyhjän päiväistä täällä kotona. Mutta nyt paranemaan päin ollaan menossa..:) Turvotusta mulle ei tullut lähes yhtään, mikä on loistojuttu! Toisille on kuulemma noussut tennispallon kokoinen patti leukaan, joten mulla kävi hyvä tuuri. Ja oli taitava kirurgi kyseessä! :) Lääkäri oli kyllä todella huomaavainen ja otti huomioon mun pelkäämisen. Alkuun sain rauhottavat ja mulle myös laitettiin maximimäärät puudutetta. En tuntenut yhtään mitään, mikä oli helpottavaa. Silti itkeskelin yksin leikkauspeiton alla (haha ajattelin, että onneksi saan olla siellä piilossa ja itkeä rauhassa) ja tärisin kuin mikäkin vekotin. Rauhottavat ei kyllä tepsineet niinkuin olisi pitänyt..
No, onpahan ohi nyt! Keväämmällä on sitten oikean puolen hampaiden vuoro! ää :D





Tein muuten sunnuntaina omatekoista pizzaa!

Ja pizzan lisäksi tarjoilin alkuruokana sellaisia tortillapohjaan tehtyjä kääröjä, joiden sisälle tuli pilkottua naudanlihaa, turkkilaista jugurttia ja creme bonjour pippurilevitettä. Ja kaikki mixattuna sekaisin! Ihan sika hyvää..

Siinä ne nyt komeilee yöpöydällä. Palat viisautta!

6 kommenttia:

  1. Ihana inspo blogi sulla :)

    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  2. Hyi noita hampaita! :D

    Mutta HIFK asusteista ei voi olla tykkäämättä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heha jep aika ällöt :D oli vaan jotenkin pakko pyytää ne mukaan lääkäriltä, jotta voi tutkia tarkemmin :D

      Mä tykkään kans ihan älyttömästi, toi väriyhdistelmä ja itse joukkue tietenkin :P

      Poista
  3. Ai kauhea! Mullakin puskee viisauden hampaat. Joulun tienoilla olivat viimeksi kipeät - tottakai silloin kun piti oikeen kunnolla syödä! :D Onneksi noista ei ainakaan vielä oo ollut haittaa. En haluais saada ikuista hammaslääkärikammoa samalla kun ne revitään irti....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu! Ei oo ikinä kivaa tollanen :D! Kannattaa vaan pyytää PALJON puudutetta, mullekki laitettii maximimäärät..ei tuntunu pahalle :) ja toimenpiteen kesto oli vaa about 6 min..Alle kuukauden päästä on kyl toisen leukapuoliskon vuoro..jaiks :D

      Poista