sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Venemessut

Taas on ollut tohina päällä! Oon ollut niin paljon menossa, että ihan pyörryttää. Vielä viikko olisi puhistava, ja sitten luultavasti helpottaa ja pystyn keskittymään kouluunkin paremmin. Mulla ei ole ollut vapaapäivää piiitkään aikaan. Eikä vielä viikkoon tule olemaankaan. Ensi viikonloppukin menee töiden merkeissä kokonaan sunnuntaita myöten. Nyt viimeisinpämä olin Venemessuilla promoilemassa. Alla siitä pari kuvaa. Joukossa myös vähän sekalaisia kuvia sieltä sun täältä ja kommentteja heitelty sekaan..


(kuva:iltamakasiini.fi)
Viskimessujen vessasta :D
Saatiin uusi pesukone! Siinä on myös kuivausrumpu samassa eli helpottaa elämää kummasti ;) Ja muutenkin aika luksus ihmeellisimpine toimintoineen..
Oon käynyt myös paljon Simonkadun Fressillä treenailemassa. Mukavaa vaihtelua Satsiin, vaikka pidänkin sitä parempana..huomenna taas elielille combattiin ja pumppiin!
Ruokaa :D
Oon hurahtanut jakkutyyliin!! Tunnen itseni niin asialliseksi :D hahaa

Oon myös kokkaillut huippuhyviä bataattiranskalaisia ja omatekoisia lihapullia...
Ja karkkia<3Nyt Salkkarit ja pari muuta ohjelmaa nauhalta, sitten pikakertaus huomiseen virologian tenttiin ja kylmänviileästi tenttimatskut tyynyn alle! :D on toiminut aikaisemmin ;)

4 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi nyt ja saman tien oli pakko lukea enemmän. Kertoisitko lisää opiskelustasi? En äkkiseltään löytänyt mitään postausta mikä olisi käsitellyt aihetta syvemmin.

  -Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Eli siis ammattikorkeassa opiskelen bioanalytiikkaa. Laboratorioala, johon kuuluu monipuolisesti kaikenlaista perus näytteenotosta patologiaan, mikrobilsaan sekä kliiniseen kemiaan ja fysiologiaan..Osa-alueita löytyy vielä paljon lisää, mm. Isotooppilääketiede, hematologia, perimä jne! Eli kaikilla osa-alueilla voi työskennellä tulevaisuudessa, koulu antaa valmiudet niihin! :)Opinnot kestää 3,5 vuotta, jonka jälkeen voi tietysti jatkaa maisterivaiheeseen. Hyvä ala, jos tykkää tarkasta ja vastuullisesta hommasta! Lisäksi ihmisbiologiasta pitää olla kiinnostunut..Ja välttämättä ei tarvitse työskennellä potilaiden kanssa jollei halua :) Monipuolinen ammatti kyllä :)..Toivottavasti selvensi jotain tämä vastaus? :D

   Poista
  2. Selvensi, kiitos! Missä ammattikorkeassa opiskelet ja minkälaiset haku periaatteet sinne on? Onko vaikeaa päästä sisälle?

   Lukio on plakkarissa ja nyt pitäisi alkaa miettimään jatko-opiskelupaikkaa :)

   -Suvi

   Poista
  3. http://www.metropolia.fi/fileadmin/user_upload/Hakutoimisto/kev%C3%A4t_2013_nuko/SOTE/Valintaperusteet_sote13.pdf <--tuolta kannattaa käydä kurkkimassa valintaperusteita..Ja muutenkin kannattaa käydä zekkaa vaikkapa just Metropolian esittely, opiskelen siis etelä-haagassa, metropoliassa! :) Mun mielestä ei ollu vaikeeta päästä sisälle, luin itse asiassa lääkiksen pääsykokeisiin niin hoitui tuokin samalla siinä. Mutta siis pääsykokeissa v. 2010 mulla oli tenttiosuus, haastattelut ja joku englannnin kielinen artikkelitehtävä..Aika helppoja ja vähän luettavaa loppujen lopuks, ei kannata niistä stressailla jos päädyt hakemaan bioanalytiikkaan! :)

   Tsemii loppurutistuksiin lukiossa! :)

   Poista