sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Even angels will fall

Eilinen ilta päättyi ajoissa siihen kun kaaduin naamalleni tuossa alakerran rappukäytävän ovella :D Nyt on päässä haava ja tukka kipee..tää on just mun tuuria! Niinku sekin, että juuri kun satuin unohtamaan matkakortin kotiin niin johan tuli metrossa vastaan tarkastajat ja sain sen iki-ihanan sakkolapun riesaksi.
Eilinen päivä oli muuten kiva.. Kävin katsomassa HIFK-Kampparit pelin brakussa(valitettavasti hifki hävisi), sitten käytiin Teerenpelissä siidereillä ja syömässä Grill it -ravintolassa. Loppuillasta jatkoin vielä poikaystävän kanssa kaverin tupareihin, joiden jälkeen tapahtui se mun turvalleen lento.

Tänään sitten suurin osa ajasta meni koomaillessa kotona, mutta illalla löysin voimia itsestäni lähteä zumbaamaan Herttoniemeen. Se piristi, vaikka muuten olo ei ollut huipussaan eilisen jäljeltä. Äsken käytiin vielä uuniriisipuurolla poikaystävän siskolla Ullanlinnassa, ai että oli niin hyvää :). Kotiintulomatkalla käytiin Filmtownista hakemassa mätöt ja leffa (Yön ritari) eli niiden parissa kuluu loppuilta! Huomenna on onneksi vapaapäivä, joten saan nukkua hieman pidempään. Mulla on kuitenkin aamupäivällä jo menoa, sillä tapaan personal trainerin, joka laatii mulle suunnitelmat toivon mukaan :)

Alla taas kuvia eilisestä ja esittelyssä myös uudet buutsit, ah love them!
Ja loppuun vielä liikunnat kuluneelta viikolta!

Maanantai: 45 min juoksua + 15 min kävelyä
Tiistai: 12 km lenkki + yläkropan lihaskuntoa
Keskiviikko: 30 min juoksua + 55 min zumba
Torstai: -
Perjantai: 30 min juoksu + 55 min powerstep
Lauantai: 60 min lenkki (osa juoksua, osa kävelyä)
Sunnuntai: 55 min Zumba + omaa lihaskuntoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti