keskiviikko 7. joulukuuta 2011

No candies for me

Tänään olisi ollut meidän koulun pikkujoulut, mutta jäipä väliin tällä kertaa. Ei olisi oikein nyt jaksanut ja painavin syy on ehkä se, että huomenna on 8 tunnin labrapäivä edessä. Ensin immunologiaa ja siihen päälle vielä verensiirtoa. Koulun jälkeen jos jaksaisin vielä salille, niin hyvä! Onneksi meillä on kuitenkin tulossa vielä oman luokan keskeiset pikkujoulut ennen joululomalle lähtöä. Ja ne pidetään sekä meidän luokan Elisan että minun luona. Poikaystäväni kun lähtee Venäjälle pelimatkalle, niin mulla on hyvin aikaa pitää pienet illanistujaiset muutaman kaverin kesken..:) Ajattelin myös järkätä joululomalla pikkujoulut Mikkelissä siellä asuville kavereilleni, kunhan sinne asti päästään! Joululoman tulen olemaan aikalailla varmaan Mikkelissä äidin ruokien äärellä :)

PS. Nyt alkoi herkkulakko! Tai oikeastaan se alkoi jo maanantaina ja vielä tähän asti on kestänyt..:D vaikka mun karkkihimo nousee välillä liian suureksi. Tekee mieli niin pirusti kirpeitä irtokarkkeja! Ja turkinpippureita..ja suklaata.. Auta armias, mikä himo on nytkin! Mutta pakko kestää :D! Personal trainer sai motivoitua mut kyllä aika hyvin, joten ehkä kestän! Ajattelin olla herkuttelematta sellaiset parisen viikkoa ja katsoa sitten uudestaan, että onko himot vähentyny :D!


3 kommenttia:

 1. mäkin oon yrittänyt olla herkkulakossa, mutta mulle käy JOKA KERTA niin, että unohan koko jutun ja alan taas syömään karkkia..

  VastaaPoista
 2. haahah, voi ressukka, nytkö se sit alko? :D tsemppii hei<3

  VastaaPoista
 3. emmi: Jep..mä taas en unohda sitä vaan sorrun liian helposti..ei oo yhtään itsekuria :D!

  emmi: Joo nyt otin itteeni niskasta kiinni :D! pari viikkoo kai ihminen pystyy olee ilman karkkia ;)

  VastaaPoista