keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Raakalaiset

Pitkästä aikaa sain itteni raahauduttua tänne! Oon ollut laiska, en muussa elämässä, vain tämä blogin suhteen. On tapahtunut niin paljon vaikka mitä, että en tiedä enää mistä aloittaa ja mitä kertoa. Voi olla, että pää lyö tyhjää senkin takia, että väkersin äsken fysiikan ja isotooppilääketieteen tentit. Sinne jäi ne viimeisetkin ajatusrippeet..Ja seuraavaksi olisi luvassa meidän innovaatiprojektisuunnitelmien julkistamistilaisuus, huoh. Sitten jos ehtisi vähän treenata ja klo 20 alkaisi taas promohommat ja jatkuu puolille öin saakka. Astetta hektisempi päivä taas vaihteeksi!

Anyway, yleisesti elämääni kuuluu tätä: töitä on tullut kovasti tehtyä ja samoin kouluhommia. Olen myös välillä käynyt Mikkelissä ja viettänyt omaa aikaa poikaystävän ollessa pelimatkalla. Ja olen aktiivisesti liikkunut! Kerrankin. Aamulenkit vaan on niin parhaita. Tykkään kovasti juoksennella Eiran rannassa ihastelemassa taloja ja tuijottelemassa merelle päin. Siellä mieli lepää ja saan vähäksi aikaa rauhoittua elämän vilskeeltä. Sellaista.

Pakko vielä tähän loppuun mainita eilisestä leffakäynnistä sen verran, että ei nähty kyseistä leffaa loppuun asti. Kyllä vain, silloin v*tutus oli huipussaan. Kinopalatsin projektori sanoi nimittäin itsensä irti kun leffasta oli jäljellä enää n. 15 minuuttia. Jäi siis Raakalaisista loppuratkaisu näkemättä. Ja kaikista huvittavinta oli se, että työntekijät yrittivät pelastaa tilanteen jakamalle kaikille suklaapatukoita. Ja sitten kuulimme myös niinkin naurettavan ehdotuksen, että aloitettaisiin koko elokuva alusta. Ha, kuka haluaa katsoa yli 2 h leffan alusta jonkun vartin takia?!?! Ja kenellä on aikaa jäädä sinne nuokkumaan.. Minulla ei ainakaan. Kello oli jo kuitenkin lähelle 20.30. Sitten vaadimme esimiehen paikalle, joka sentään lupasi meille kaikille hyvitysliput. Olisin halunnut ainakin kaksi. Ja olisin halunnut saada nähdä sen loppuratkaisun!!! Se jäi kaivelemaan mieltä loppuillaksi ja eihän tämän päivän tenttiin lukemisesta tullut enää mitään. Että sellainen leffanautinto! Just my luck..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti