maanantai 29. lokakuuta 2012

Yks tequila raketilla kiitos

Lauantaina tuli sitten reenailun lisäksi tehtyä vähän töitäkin ja juhlittua. Olihan meillä vaaliprokkiksen viimeinen ilta, hehe, hyvä syys siis. Otettiin ilo irti skumpalla ja tanssittii pöydillä. Ja oltiin muistaakseni ihan pilkkuun saakka, jonka jälkeen mun oli saatava iso annos pelkkää kebabia Eerikinpippurista. Ihme mielitekoja..

Sunnuntai meni sitten lähes tulkoon kokonaan sängyn pohjalla. Nukuin ja välillä tein ruokaa, koska oli mun kokkausvuoro. Ideat oli siinä mielentilassa vähän heikoilla, jotenka päädyin kermaiseen pinaattikeittoon ja pinaattimunakkaaseen raikkaan salatin kera. Yksinkertaista ja helppoa! :) Ja hyvväää!

Tänään taas jouduin aloittamaan päiväni tohisten. Mulla oli heti aamusta koekuvaukset, jonka jälkeen piti kiireellä rynnätä kätilöopistolle innovaatioprojektimme palaveriin ja sen jälkeen jatkettiin vielä valokuvaamalla vauvanukkea kantapäänäytteenoton ohjeeseen. Kun pääsin kotiin, nukahdin heti ja heräsin vasta vähän aikaa sitten. Onneksi on vapaailta eli voisin vaikka katsoa elokuvan ja nauttia yksin olosta kerta tuo avokki on n. klo 23 asti reeneissä!

Viikon pläänit vielä tähän loppuun:
Ti: 8-16 yrittäjyyttä ja johtajuutta. Ilta vapaa.
Ke: Koulua vähän jos ehdin sinne + kuvaukset + Seppälän joku kutsuvierasilta
To: Pari perimän tuntia ja muuten taitaakin olla loppuilta vapaa
Pe: Perimän tunnit iltapäivällä ja illaksi töihin klo 20-00.00
La: Ski Expo messuille töihin klo 15-19 + Circukseen Rip CUrlin bileisiin hommiin 21-04.00.
Su: EI MITÄÄN! A:n vuoro kokatakin eli saan istua valmiiseen pöytään :)Mun piti myös saada tequila raketilla, ja kai siksi, että jollain synttärisankarillakin oli tollanen juomassaan..:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti