perjantai 29. maaliskuuta 2013

Happy Easter!

Oikein rentouttavaa pääsiäistä kaikille! Itsellänihän on rentous melko kaukana kun tiedostan tiistain batologian tentin lähestyvän. Sivuja paljon ja niin vähän aikaa. Muistaakseni se on vieläpä 8 opintopisteen tentti, joten jotain olisi oikeastikin osattava :D Olisi taas pitänyt aloittaa ajoissa lukeminen, mutta nykyään jätän kaiken kouluun liittyvän viime tippaan. Syksyllä olin vielä hyvin kärryillä kun hoidin kaiken alta pois heti :D Ärsyttää tosiaan roudata noita bakun kirjoja mukana sinne minne menenkin. Huomenna olisi tarkoitus lähteä poikaystävän mökille. Sielläkin pitäisi koittaa jaksaa lukea, vaikka olisi miljoona muuta kivaa asiaa joita tehdä.

Jokatapauksessa, kiva olla nyt Mikkelissä ja ajattelin käydä testaamassa paikallista Fressiä, ehkä huomenna. Ohjelmassa on myös kavereiden näkemistä, ulkoilua, shoppailua huomisaamuna..Niin ja tosiaan lukeakin pitäisi. Stresssiii!!!

Hammasoperointipäivänä näytin näinkin voipuneelta! Tuskien taival takana :D Enää ei viisurihuolia<3 Tosin tämä viimeisin sujui oikein hyvin ja paljon vähemmän jälkikomplikaatioita on ollut, pystyn jopa syömään jo kiinteää jee :)

Nyt koitan vähän taas lukea, ciao <3

2 kommenttia: