keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Dubai

Johan nyt, tammikuu melkein lopussa jo. Ajantaju heittää mulla kyllä pahasti ja henkisesti olen vieläkin  kai Dubaissa, josta kotiuduimme viime viikolla. Oli mahtava reissu ja Dubai on sanoinkuvaamattoman upea! Meillä oli kertakaikkiaan niin kiva ja hieno hotelli, ettei juurikaan poistuttu sen ulkopuolelle :D Mitä nyt vähän käytiin ostareilla tuhlaamassa dirhameita ja ihmettelemässä miten kaikki onkaan niin suurta. 
Hotellimme sijaitsi siis aivan Dubai Marinan tuntumassa. Vietettiin suurinosa ajasta uima-altailla, joita löytyi ainakin viisi kappaletta hotellialueelta. Ja näiden lisäksi yksityinen uimaranta. Lämpöäkin riitti +27 asti. Ei löytynyt mitään valitettavaa juuri silloin! Allastyöntekijät myös kyllä osasivat hommansa. Saatiin välillä viilennettyjä pyyhkeitä, ananasviipaleita ja jotain hedelmämehushotteja. Palvelu ja ruoka oli siis hyvää.  Hotellilta löytyi lisäksi täyden palvelun kylpylä ja kuntosali. Vietettiinkin itseasiassa aika sporttiloma ja käytiin melkein joka päivä hotellin kuntosalilla tekemässä jos jonkinnäköistä jumppaa. Jeah! 
Tekee mieli vaan hehkuttaa Dubaita lisää ja lisää..se on jokaisen koettava! Minä ainakin rakastuin :) Se tunne kun katselet uima-altaan aurinkotuolista kadun toisella puolella kohoavia pilvenpiirtäjiä. Vau. Kaikki on niin hienoa. 
Tässä alla muutamia kuvia.


xoxo, Elsbe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti