maanantai 10. tammikuuta 2011

RankkaaRankkaa..

Koulut startattu! Tänään oli vielä aika lempeä päivä, mutta huomenna sitä riudutaankin klo 8-20: Aamupäivä näytteenoton teoriaa, iltapäivällä jotain orientoivia opintoja ja loppuilta istutaan sitten kirurgian luennolla Meilahdessa! Voi olla aika nuutunut olo päivän päätteeksi, saa nähdä kaadunko suoraa päätä sänkyyn vai en. Keskiviikko olisi myös samanlainen tappopäivä eli aamusta iltaan koulua. Tällainen kevyt aloitus kevätlukukaudelle :).

Ekan päivän kouluasu:

Nam nam sitten sekalaisia kuvia loppulomasta:
Oon ihan hulluna noihin snackseihin! Niitä on kiva napostella ihan sellaisenaan tai sitten heittelen niitä salaatin joukkoon! :)
Käväisin myös nopeasti pyörähtämässä kaupoilla ja mukaan lähti yksiolkaiminen mekko:Ja uusi hiusten kiharrin Sokokselta:

7 kommenttia:

 1. Miten pitkään aiot käydä tota koulua, vai ajattelitko opiskella koko kevään ja lukea siinä samalla pääsykokeisiin? :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaunis !!!!

  Jaksamista kouluun :)!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ei haittaa vaikka saisinkin tästä ensin ammatin itselleni! :) Katsellaan miten tässä nyt käy..ja sekään ei haittaa vaikka pääsisinkin opiskelemaan lääkikseen vasta vähän myöhemmin. Opiskella ehtii aina. Nyt on niin paljon kaikenlaista muuta menossa.. keikkoja ja sit tietty tätä koulua..Mutta silti haen ja yritän parhaani mukaan lukea myös tämän kevään pääsykokeisiin :)

  lara&sara: Hihi kiitos ihanat!! Ja koitan jaksella, just kävin ostaa ison pussin karkkia evääksi huomiselle päivälle! :D

  VastaaPoista
 4. Löytyihän täältäkin päästä blogi! Jään ehdottomasti seurailemaan! :) Ja apua kuinka kaunis tyttö on itse ja ihana tuo kauluri! :)

  VastaaPoista
 5. Oot ihan mielettömän nätti likka :) vautsi!

  VastaaPoista
 6. Laura: Voi kiitos ihana!! :)

  Siiri: Kiitos :)!

  Rebecca: Kiitos paljon :)

  VastaaPoista