tiistai 4. tammikuuta 2011

SPORTY GIRL

Treenii treenii treenii! Eli nyt olis vuorossa treenipostaus kuvien kera. Sain vihdoin viimein syksyllä hankittua kauan havittelemani kuntosalijäsenyyden. Tai olin mä oikeastaan samalla myös karttanut sitä. Ennenhän kiersin kaikennäköiset lihaskuntolaitteet kaukaa. Mikkelissä asuessani lähinnä vain lenkkeilin ja tanssin, mikä kävi aika yksipuoliseksi.
Nykyään treenailen siis vaihdellen aerobista ja lihaskuntoharjoittelua, fiiliksen mukaisesti. Lihaskuntoa pyrin tkuitenkin tekemään pari kertaa viikossa, joko bodypumpissa tai sitten ihan vain salilaitteita vaihdellen. Mä en siis ennen tätä syksyä ollut tehnyt mitään sen ihmeellisempää lihaskuntoharjoittelua, joten nyt oli viimein aika tarttua painoihin! Ja myönnetään, että olen koukussa :).
Aerobisia tunteja vaihtelen myös mieleni mukaan, välillä tykkään tanssia ja välillä hyppiä steppilaudan kanssa. Ryhmäliikunta on motivoivaa ja hyvän musiikin tahtiin vetkuttaminen on ihanaa! Myös juoksumatto ja cross trainer ovat hyviä..
Liikunta on aina ollut intohimoni ja rakkaus siihen säilyy aina! Kun pääsen heti koulupäivän jälkeen tai jo varhain aamusta riehumaan salille/ohjatuille tunneille, saan vain entistä enemmän poweria päivääni ja endorfiiniryöppyjä sen kun satelee! Lisäksi liikkuminen on minulle tärkeä keino purkaa stressiä, jota elämässä on ollut viime aikoina aivan liikaa. Liikunta on tärkein pakokeinoni kiireeltä ja ahdistavilta asioilta :).

Tiistain treeni-asu:


Kahvakuulat ovat tosi monipuolisia lihaksiston harjoittajia!

Kuvia Elielin Satsilta, joka on lähin treenipaikkani:Lempi lämmittelylaitteet salilla ovat: juoksumatto
..ja cross Trainer:
Tuntien varaaminen käy kätevästi netissä:
Lemppari ohjattuja tunteja ovat:
Pump pump pump it up..
Ylivoimainen ykkönen kuitenkin on Sats Energy, jossa hien virtaukselta ei voi välttyä:
Steppailukin on välillä kivaa:

Lisäksi tykkään Shape/Shape Pulse -tunneista, coresta ja zumbasta.

Ylivoimainen inhokki on spinning!! Olen muutaman kerran raahautunut kyseisille tunneille, mutta aina jälkifiilis on pettymys.. Siinä kipeytyy nimittäin vain takamus :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti