torstai 20. tammikuuta 2011

torstai toivoa täynnä

Heippa! Tänään nukuin pommiin, joten en sitten raahautunutkaan enää koululle. Siinä meni ruotsit ja luennot sivusuun :D No, en kuitenkaan jäänyt ihmettelemään vaan suuntasin kaupoille ja tein onnistuneita ostoksia! Niistä lisää myöhemmin :) Kävin myös syömässä lounaspatongin ja treffaamassa ystävääni Mäkkärissä. Lopuksi oli vielä päästävä urheilemaan eli kipitin salille PowerStep -tunnille :) Nyt odottelen poikaystävää kotiin ja sitten aletaan paistamaan naudan ulkofilee pihvejä! Nam nam nam..Huomenna olisi edessä Kouvolan -reissu ja sieltä matka jatkuu yöllä Mikkeliin! Rankkan viikonloppu edessä. Palailen sunnuntaina takaisin kuvioihin :) See you!
Ps. Multa varastettiin eilen työvaatteet :D! Sinne katosi siis valkoinen hoitsutakki, hanskat ja eväiden jämät..yes..
Kuvia kotikulmilta:


ja asukuvia:

Uudet saappaat K-Kengästä:

2 kommenttia:

  1. Miten toi varastaminen tapahtu? Harmin paikka =(. Voin kyllä vaan kuvitella varkaan ilmeen ku tutkinut saalistaan :D !
    Oot kyllä ihan mielettömän kaunis ja sulla on ihania vaatteita :)! Omaan garderoobiini ottaisin enemmän kuin mielellään kanssa nuo uudet saappaat =).

    VastaaPoista
  2. Lenteri: Voi kiitos :)! Me istuttiin kaverin kanssa arnoldsissa ja jotenki siinä sit..:o Heh, joo se takki oli h&m-pussissa, joten ovat voineet ihmetellä :D onneks se oli käytettynä ostettu eli en menettänyt kuin muutaman euron :)

    VastaaPoista