maanantai 3. tammikuuta 2011

uusi vuosi uudet kujeet

Viimeinen lomaviikko alkamassa! Ja vuosi 2011 täydessä vauhdissa mennossa eteen päin, kohtahan on jo kesä ja lämpimät säät! :) On niin ihmeellistä miten nopeasti vuodet kuluvat ja päivät sen kun vilisevät toistensa ohi. Täytän puolen vuoden päästä 20! Haluan nauttia täysillä viimeisestä teinivuodesta ja kokea kaikkea uutta ja kivaa! Olen muun muassa aina halunnut osallistua mallintöiden ohella kauneuskilpailuihin, vaikka ne ovatkin aika turhamaisia ja pinnallisia..Haluaisin myös hypätä benji-hypyn ja matkustaa jonnekin uuteen paikkaan, esimerkiksi Irlantiin! Olisi myös mahtavaa hankkia oma kummilapsi Arfikasta. Ja sitten olisi kiva käydä siellä sen luona ja viedä sille pieniä yllätyksiä. Mmh, jossain vaiheessa helmi-maaliskuussa mulla on myös työharjoittelut alkamassa, sekä terveyskeskuksessa että ihan sairaalassa eli uutta toimintaa pukkaa tälle kevätlukukaudelle! Jänskättää kovasti!! :) Sitten edessä on vielä ne lääkispääsykokeet ja kaikki muut hössötykset sen eteen!
Jos sitten vielä jatketaan tätä "haluaisin" -höpötystä, niin uusi ja parempi kamerakin olisi kiva.. Ja uudet hiukset. Itse asiassa mulla onkin tänään kampaaja Eerikinkadun Degree -kampaamossa, jonka omistaa Mikael Hytönen. Saa nähdä minkälainen letti sieltä irtoaa :)! Olen niin pitkään kaivannut jotain uudistusta!! Huomenna ohjelmassa taas olisi kuvaukset Tikkurilassa ja keskiviikkona tie vie Kouvolaan. Uuden vuoden lupaukseni tulevat tässä:
-vähennä herkuttelua, max. kerran viikossa
-liiku monipuolisesti
-lihasmassan hankkiminen (osittain jo hiemman onnistunut)
-syö kalaa enemmän
-rentoudu enemmän
-vietä enemmän aikaa ystävien kanssa

ei kai sitten muuta merkittävää..

Viime vuodelle mulla ei ollut muistaakseni mitään lupauksia..korkeintaan jotain karkin syöntiin liittyvää, mikä ei todellakaan toteutunut.
Mm himoitsen nytkin suklaata ja Makuunin irtokarkkeja....somebody HELP me.


Tässä on hyvää esimerkkiä: NAM
Loppuun vielä jotain makemampaa kuvaa..äää mun HIMO vaan kasvaa.
See u! xoxo

3 kommenttia:

 1. Tosta leipäkuvasta; mitä levitettä oot laittanu noiden leipien päälle (näyttää ihan _törkeen_ hyvältä) ja mitä noi vihreet suikaleet on? :-D

  VastaaPoista
 2. Herkullisia kuvia + kauniita kuvia sinusta :)!

  Jos keksit jonkun keinon vähentää karkinsyöntiä niin I want to know it!!!! hihhi!:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Se on jotain aurinkokuivatuista tomaateista tehtyä sulatejuustolevitettä !:)
  Ja noi vihreet on hunajamelonia!

  sara&lara: hihi kiitos kauniit! I`ll promise to tell u that!! ;)

  VastaaPoista