sunnuntai 22. toukokuuta 2011

ahdistus

Juhlia juhlien perään toukokuussa. Ja samalla muutamia duunikeikkoja, muotinäytös, tv-mainoskuvaus ja muutamia tapaamisia kesän settejä varten. Ja tietysti opiskelua siinä samalla. Pääsykokeisiin lukeminen on taas vähän jäänyt, mikä harmittaa. Toisaalta taas viihdyn nykyisessä koulussani myös, joten ei haittaa ollenkaan, vaikka en pääsisikään lääkikseen tänä vuonna. Mulla on nyt nimittäin valtava ristiriita! Siis mä todellakin haluan lääkikseen ja työskennellä aikuisena lääkärinä, mutta en tiedä, olenko (vielä) valmis tekemään rankkaa opiskeluduunia, yötäpäivää pänttäämistä helahoidon eteen. Nyt mulla sentään jää vapaa-aikaa tehdä mallinhommia, urheilla, nähdä kavereita ja juhlia. Mä ehdin kyllä parin vuoden päästä uudelleenkin hakea todenteolla jos vain vielä haluan ja luulen että haluan! Myöhemminkin ehtii opiskella, mutta nyt eläminen tuntuu ehkä hieman tärkeämmältä. Haluan kokea kaikenlaista uutta.Mun täytyy nyt priorisoida elämää koskettavia asioita. Listaan vaikka paperille kaiken ja pohdin asioita syvällistäkin syvemmin! Nyt nimittäin hajoaa pää. Elämä on yhtä sekasortoa.


Pari viikkoa sitten olin mukana Options -fashion showssa, joka järjestettiin Vantaalla!

Loppuun vielä tälläinen normi koti-look! heheee
Nyt aijon taas panostaa postausten tekemiseen, tai viimeistään alkavan viikon jäljeen kun koulut ja kokeet on ohi! Kerron sitten lähemmän omasta tulevasta kesästäni, kesätyöstä täällä Helsingistä ja vaikka ruoka/liikuntahommia! Toiveita saa myös esittää :)!

4 kommenttia:

 1. Oikeassa oot, opiskeluun ehtii tarvittaessa keskittyä sitten myöhemmin, jos nyt on muuta puuhaa! Mut pakko sanoa, että vastoin yleistä harhaluuloa lääkiksessä opiskelu ei vaadi jatkuvaa yötäpäivää pänttäämistä, ja itse oon kokenut koulun välillä jopa löysäksi. Oon ehtinyt tosi hyvin urheilla, viettää sosiaalista elämää, tehdä töitä ja matkustella paljon koulun ohella. :) Toki joskus on tiukkoja tenttiputkia, jolloin lähes kaikki aika kuluu koulujuttuihin, mut niin se taitaa olla alalla kuin alalla!

  VastaaPoista
 2. sansu: totta! Musta taas näyttää siltä et mun poikaystävä pänttää ihan koko ajan :D vaikka luentoja on harvoin ja vähän, jää omatoimisesti luettavaksi paljon. Ja se istuu melkein aina kirjastossa :D ..siihen asti et mä nalkutan "tuu jo kotiin" :D

  VastaaPoista
 3. Hei miten oot onnistunut saamaan noin upean kropan? urheiletko kuinka paljon ja syötkö miten?
  katoin sun aiempia postauksi ja näyttäis että karkkia syöt ainakin tosi paljon:O

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mm, en tiedä oikeastaan kun en ole nyt viimeiseen kolmeen kuukauteen liikkunut säännöllisesti. Ja olen puputtanut sitä sun tätä välillä terveellisemmin, välillä vähän epäterveellisemmin. Painoa olen saanut nostettua 8-10 kg viime syksystä.

  VastaaPoista