perjantai 27. toukokuuta 2011

ohi on!

Hellohello. Äsken tulin töistä ja juuri lähdettiin ajelemaan serkun kyydillä Mikkeliin. Olin tosiaan tän päivän kaupungilla promoamassa ja scouttaamassa uusia kasvoja malli/viihdealalle! Samalla kävin toimistolla hakemassa tarvittavat kamat viikon päästä olevaan bodypaintin promo -keikkaan. Tapahtuma on yksityistilaisuu Helsingin Grand Casinolla. Kyseessä on jotkut Veikkauksen ja Rahapelien ilta..

Nyt kyllä jalat huutaa hoosiannaa. 5 tuntia helvetin korkeilla koroilla kävelyä. AUTS. Päkiät kaipaa hierontaa ja kunnon jalkakylpyä..Onneksi tänään pääsee Mikkeli-kotiin ja loma alkaa! Wuhuu. Huomenna voisi juhlia hieman. Nyt on vielä aikaa hengähtää ennen kesätöitä, jotka akavat silloin 3.6.

Ainiin ja keskiviikkona olin siellä lääkiksen pääsykokeissa. Bilsan osuuden osasin kunnolla, osan fysiikan laskuista, mutta kuitenkin jotkut tehtävät siellä tökki. Saa nähdä mitä käy! Ei murehdita sitä vielä :) Eilen mulla sitten oli solubilsan tentti, viimeinen tentti tänä lukukautena. Suoraan kokeesta lähdettiin porukalla töölönlahden rannalle, siitä painobaariin, sitten Kallioon ompuun, roskapankkiin, lepakkomieheen ja siltaseen. Ainiin ja loppuyöstä vielä keskustan Lady Mooniin :D Tuli tehtyä kunnon baarikierrokset! Ja hauskaa oli :)!


3 kommenttia: