maanantai 23. toukokuuta 2011

Muutto Kallioon!

AAAH ilonuutisia kerrankin! Sain nimittäin kesäkuuksi kämpän aivan työpaikkani läheltä. Eli Kallioon olisi muutto edessä viikon päästä. Oijoi, se kämppä on kuin mulle tehty; " vuokrataan huone kalliosta kesäkuuksi". Nyt ei sitten tarvitse elää kodittomana ja majailla kavereiden nurkissa. Huh! Sitten huonnot uutiset. Viime yönä tulin kipeäksi. Heräsin kesken kaiken aivan jäätävään kurkkukipuun ja nokkakin alkoi vuotaa. Siinä meni nekin yöunet sivusuun ja marssin kipeänä kouluun tekemään koetta. Ja nyt olen sitten maannut suurimmaksi osaksi sängyn pohjalla. Toivottavasti paranen torstaiksi, sillä silloin ajattelimme lähteä luokkamme kanssa juhlimaan koulujen loppua. Ja sitten tietysti pitäisi jaksaa pakkailla muuttoa varten yms. Taytyy taas kerran raahata kaikki huonekalut ja muut tavarat varastoon aivan niin kuin tehtiin silloin joku aika sitten hotelliasumisen yhteydessä. Ja perjantaina oli suunnitelmissa lähteä jo Mikkeliin ja palata maanantaina takaisin. Silloin käyn uudella kämpälläni hakemassa avaimet ja laittamassa vuokra-asiat kuntoon.
3.3. perjantaina mulla akaa sitten duuni. Joka päivä klo 7.30-15.30. Ei paljoa siis asiaa rannalle kesäkuussa. Mitähän sitä illat tekisi kun yksin asun nyt..outoa ja oikeastaan todella orpoa loppujen lopuksi. No ainakin ehdin nähdä kavereita, urheilla, lukea kaikenaista ja pörrätä ympäriinsä!
Ja haluaisin aloittaa taas kunnolla päiväkirjan kirjoittamisen. Sekä päivitellä blogia useammin tietty. Ennen kirjoitin päivittäin ja riveittäin tekstiä elämästäni. Pohdiskelin asioita, vatvoin ongelmiani ja iloitsin arkipäivän asioista sekä tapahtumista. Kirjoittaminen on niin vapauttavaa.
Kesäkuussa voisin myös tosiaan lukea enemmän kirjoja. Viimeiseen viiteen vuoteen on tullut vain kahmittua koulukirjojen sisältöä eikä mitään muuta. Lukemisesta tulikin mieleen, että ostin tässä joku aika sitten sen Nicole Richien kirjan "truth about diamonds". Sen voisin vaikka hoitaa pois päiväjärjestyksestä ensimmäiseksi.
Nyt taidankin lopetella kirjoittamisen ja siirtyä solubiologian kirjan pariin, pakko jaksaa tsempata vielä viimeiset koulupäivät vaikka henkisesti olen ollut jo kauan kesälomalla. Ainakin kouluhommien suhteen. Onneksi kävin äsken ostamassa vähän karkkia lukuseuraksi!

4 kommenttia:

 1. Miksi muutat yksin asumaan? Ootteko eronneet sun poikaystävän kanssa?

  VastaaPoista
 2. Andrea: Thanks!

  Anonyymi: Ei olla erottu, kesäkuu vain asutaan erillään koska mulla on duuni täällä stadissa. Poikaystävä on pääosin Mikkelissä silloin, mutta ainakin viikonloppuisin näemme! :) heinäkuun olen itsekin mikkelissä...

  VastaaPoista
 3. aaaaa voi ihanaa kun oot innostunut bloggaileen enemmän<3 :D

  ihana tyttö ihana blogi :)

  VastaaPoista