sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Viikonloppu

Ihanaa kun perjantai oli vapaapäivä :) eli viikonloppu alkoi mulla jo torstaina ja kestää tiistaihin saakka, jolloin olisi taas koulua. Torstaipäivä oli kyllä niin tappo, huh. Menin koululle jo 7.30 jälkeen ja siellä olin 16.30 saakka. Meidän labratunnit vähän venyivät, sillä ensin tehtiin omien rasvatulosten vertailua KoneLab analysaattoreilla ja sen jälkeen vielä joku luennoitsija tuli opettamaan meille Finnpipettien kalibroinnista ja jouduimme itse lopuksi tekemään sitä. Voi ärsytys mitä puuhaa. Klo 17 olin sitten kaupungissa, kävin tapaamassa erästä tuttuani ja viimein pääsin salille treenaamaan. Siellä menikin loppuilta ja olin kotona vasta klo 20 maissa. Olin niin rättiväsynyt, mutta ei auttanut muu kuin aloittaa tiskivuoren setviminen. Se ihme kyllä vähän piristi mua ja jaksoin katsoa vielä BB:n ennen nukkumaanmenoa. Onneksi nyt vklp olen nukkunut vähän enemmän :)

Perjantaina siis heräilin myöhään ,datailin ja odottelin poikaystävääni, koska puolen päivän kieppeillä käytiin thaimaalaisessa syömässä lounasta, NAM!. Lisäksi kävin treenaamassa ja kahvittelemassa kaverini kanssa kaupungilla. Eilen sitten treenasin aamupäivällä, kävin katsomassa HIFK vs. Veiterä –ottelun Kalliossa klo 15 (poikkiksen pelikausi alkaa) ja lisäksi illalla suuntasin Kannelmäkeen viettämään kaverin tupareita. Puolen yön maissa siirryttiin sitten Tivoliin tanssimaan!


Ainiin, ja keskiviikkona sattui kummia! Kun tulin kotiin kaupungilta, huomasin portillamme seisovan oudon näköisen huppupäisen miehen. Joka tuijotti taukoamatta. Noh, en pahemmin vielä tuossa vaiheessa välittänyt koko tyypistä vaan lampsin suoraa päätä rappukäytävän ovelle(joka oli auki). Kun vilkaisin taakseni, näin, että kyseinen mies oli tullut kyyläämään mua pihamme puolelle. Siinä vaiheessa tuli kiire ja painelin kovaa vauhtia yläkertaan kotiimme. Kotona sitten purin salikamani laukusta ja aloin etsimään ruokaa jääkaapista, kunnes kuulin hissin äänen ja se pysähtyi meidän kerrokseemme. Hetken perästä ovikellomme soi. Voi apua, katsoin ovireiästä ja näin sen saman miehen seisomassa ulkopuolella. Menin paniikkiin ja soitin poikaystävälle. Välillä kävin tarkistamassa tilanteen silmäreiästä ja näin miehen edelleen ovemme ulkopuolella.
Ehkä n. 5 min päästä mies oli kadonnut, eikä ketään näkynyt käytävässä. Mutta juuri kun ehdin rauhoittua, ovikellomme soi erittäin lujaa ja kun tarkastin tilanteen ovireiästä, näin sen saman huppupäisen miehen taas jälleen kerran. Sillä oli jotain outoja kamoja mukana. Eikä se voinut olla mikään TV-tarkastaja, koska eikö ne yleensä pukeudu vähän asiallisemmin eikä mihinkään nuhjuisiin vaatteisiin? Asia jäi mysteeriksi. En avannut ovea eikä miestä enää sen jälkeen näkynyt. Toivottavasti ei tule uudestaankaan!! Ihmettelen vain sitä, että mistä se tiesi tulla juuri minun oveni taakse kaikkien muiden ovien joukosta? Ja se ihmetyttää miksi tyyppi kyyläsiä mua niin tarkasti sekä portilla, että pihallamme. Mistä se osasi tulla perääni?

Noh, nyt lopuksi vähän talven suosikkijuttuja sekä kuvia kodistamme:


Karvaliivi Zarasta ja huivi kirppiksltä


Neuleliivi, Tally Weijl

karvakaulus, H&M


poncho, Clockhouse


pipo, H&MMekko, Gina TricotLaukku, Mango


Mekko, Forever 21


Neule, Forever 21


Sitten muutamia kuvia kodista:

Saatiin juuri sälekaihtimet kämppäämme! Niitä ollaan kaivattu..


1 kommentti:

  1. http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/kauneuden-ja-terveydenhoito/terveys-ja-hyvinvointi/DUSK01/ila-dusk-turvahalytin

    VastaaPoista