torstai 23. helmikuuta 2012

Ostoooksia and other stuff!

Nyt esittelen vähän teille viime aikojen ostoksia, mutta sitä ennen vähän höpötystä elämästä! Viime Viikonloppu sujui oikein kivasti, oli ihana viettää aikaa äidin ja isän kanssa tässä meillä. Ja oli ihana käydä äidin kanssa vähän kaupungilla.. ;) mukaan lähti vaikka mitä kivaa. Samoin kuin Mikkelissä edellisviikonloppuna. Kävin myös ensimmäistä kertaa Teatterissa salaateilla ja ei voi sanoa muuta kuin, että nyt löytyi uusi rakkauspaikka! Pakko mennä taas viikonloppuna sinne lounaalle :D Lauantaina olin myös sen kaupunkireissun lisäksi HIFK-JYP -pelissä töissä ja sen jälkeen kävin vielä serkkuni bileissä moikkaamassa tuttuja. Tulin kuitenkin taksilla kotiin jo puolen yön maissa, sillä en kehdannut olla myöhempään kerta porukatkin olivat meillä :) Sunnuntaina mä sitten kävin vain treenaamassa ja kahvittelemassa kaupungilla. Ei muuta kummallista.

Ja juuri kun olin orientoitunut lomafiilikseen (piti siis olla viikon loma), niin mulle soitettiin tiistaina aamulla klo 7.00 maissa ja tarjottiin töitä Kallion arvauskeskuksesta loppuviikoksi. Huoh, vaikka olisin ollut loman tarpeessa niin suostuin. Saapahan ainakin tehtyä jotain fiksua eikä mene lorvimiseksi :D.... ja rahakin kelpaa, kun tuppaa olemaan elviksen menot..

Eli mä oon nyt eilisestä asti ollut töissä ja huomenna on sitten viimeinen päivä. Ja huomenna mä aion myös juhlia! Perrrrjantaipullon paikka :D..mikäli vaan on porukkaa liikenteessä. Lauantainakin mulla olisi kyllä töitä, mutta onneksi vasta klo 15 jälkeen ja se on taas sitä helppoo promohommaa, joten ihan iisi päivä tulossa.Eli nyt siis niihin ostoksiin! Tässä olis uusi neuleliivi, jossa kivan löysät hihaaukot:
Pitsipaita:
Ja tää mekko on niin lovelovelove:
Pitsipaita taas:
Niin ja tääkin mekko oli siis uusi, Mikkelireissulla ostettu:
Kauluspaitoja:
Hupullinen kevättakki:
Korvikset:

Kohta pakko mennä kattoo Salkkarit, moroo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti