tiistai 13. maaliskuuta 2012

Fashion Shows@Mikkeli 16-17.3.2012

Eilinen oli mulla ainut koulupäivä tällä viikolla, joten kouluhommat olisi nyt pulkassa! Tänään olen viettänyt vapaata, eli siis käynyt vain salilla, solkussa ja hengannut kotona :D ilta kuluu samaisissa merkeissä..ihanaa kun ei ole kiire mihinkään tänään!

Huomenna olis sitten luvassa taas pidempi reissu Mikkeliin, mutta ennen klo 8.30 bussia meinaan vieläehtiä salille :D eli kukonlaulun aikaan herätys jes. Klo 14 mulla on sitten työhaastattelu ja ainut vapaapäivä muuten itse asiassa. Ajattelin käydä äitin kanssa vähän kaupoilla ja nähdä vastasynnyttänyttä ystävääni ja tämän beibiää! Can`t wait to see them!!

Sitten muut viikon puuhat: Torstaina olisi vedettävä casting Kauppakeskus Stellassa klo 14-19 ja siihen päälle vielä vaatesovituksia klo 22 asti.. Perjantaina aamu alkaakin varhain kampauksella ja meikillä ja siitä sitten muotinäytöksiä pitkin iltapäivää klo 19 asti. Lauantaina sama rumba, mutta pääsen jo viiden maissa vapaalle. Siitä se juhliminen sitten lähteekin eli serkkuni syntymäpäiväbailut!! ;) Kuohari himottaa.....ja Kharma pitkästä aikaa!! :D1 kommentti: