torstai 15. maaliskuuta 2012

Matkakuume....

Ollaan mietitty matkalle lähtöä, tosin vasta elokuussa, mutta ajateltiin jo nyt varata hyvissä ajoin. Eka päähänpisto oli Lissabon ja se alkoikin tuntua sitten ihan hyvältä vaihtoehdolta. Onko kenelläkään kokemuksia/kommentteja Lissabonista? :)

Tarkoituksena olisi olla reissussa vajaa viikko, ehkä n. 6 päivää. Ollaan yhdessä käyty jo Prahassa, Berliinissä ja Wienissä, mutta ensi kesän reissukohde on vielä hakusessa..ellei sitten päädytä ensi kättelyssä Lissaboniin. Muita hyviä vaihtoehtoja olisivat jotkut Ranskan rannikkokaupungit, tai Espanjan kohteet..tai Italiakin kävisi mulle...Plääh vaikea valita :D Onko suosituksia?? :) Pakko päästä heti alkuviikosta varaamaan, heti kun nämä Mikkelin näytökset on hoidettu pois päiväjärjestyksestä..

Alla kuvia Espanjan reissusta:


4 kommenttia:

 1. Nyt on muuten joku matkabuumi menossa, ku kaikki haluaa/suunnittelee matkaa ;D Minä mukaan lukien ;D viimeksi käyny ulkomailla NY:ssa viime maaliskuussa, joten matkakuume alkaa olee jo aika paha :) Sulla on kyllä superhyvä kroppa, ei paljoa hävetä biitsillä!

  http://manifest2materialism.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta :) mä olin viimeeks elokuussa itävallassa..pakko ainaki kerran vuoteen päästä jonnekki !! :D new york ois kyl helmi..

   Poista
 2. You are so gorgeous. Love your style and blog so much. Please follow my blog...

  ♥Love from Antalya♥

  http://antalya-magnificent-city.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you lovely! I'll check your blog as soon as possible :) At the moment I m working..

   Poista