lauantai 3. maaliskuuta 2012

Jekkuilee!

Tänään olis taas jekkupäivä! Eli Hartwall areenalle Jokereiden peliin täytyisi mennä siinä klo 15 jälkeen. Huoh, taas siis saa kuulla känniääliöiden iskuyrityksiä ja muita typeriä kommentteja. Se on ainut miinuspuoli tässä duunissa. Jotkut AIKUISET miehet vaan osaavat olla niin helkutin lapsellisia ettei mitään rajaa. Ja monesti saan kuulla siitä, kun sekoitan puheeseeni vahingossa savon murretta eli saataan tokaista "yks shotti on kolome euroa", niin kyllä tulee porukalta kuittailua :D haha.

Mutta ennen duunia aion kyllä nauttia hitaan aamupalan sängyssä ja käydä aamulenkillä, kerta ulkona on hyvä sää. Kaivarin ihanat polut kutsuvat..:) Mä niin rakastan merenrannassa kulkemista, on niin ihana katsella kun laivoja ja veneitä liikkuu ohi (tosin nyt talvella vähemmän) ja vesi kimaltelee kauniisti. Toinen ykkösmesta lenkkeilylle on töölönlahden ranta. Vaikka alkaahan se välillä puuduttamaan kun juoksee pelkkää samaa rinkulaa ympäri. Yleensä yhdistänkin siihen Kalliokierroksen :D eli siis juoksen kallion kautta takas kotia..

Hmmh ja mitä tänä iltana sitten keksisi, suunnitelmat ovat vielä vähän auki, mutta ainakin olisi tarkoitus mennä ystäväni kanssa johonkin istumaan iltaa kunhan pääsen pois sieltä pelistä.:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti