lauantai 17. maaliskuuta 2012

Urban Fashion@Stella

Torstain casting saatiin vedettyä hyvin ja samoin illan harjoitukset ja sovitukset. Tänään sitten aamu alkoi klo 10 maissa kampauksen ja meikin teon parissa. Meille oli varattuna Stella-kauppakeskuksen alakerrassa jotkut ihme saunaosastotilat, joissa siis kampaajan laittoivat meidät kuosiin ja saatiin vielä fiksailla muutenkin kaikki näytöstä koskevat asiat kuntoon. Meillä oli yhteensä kolme nuorisomuotinäytöstä, klo 15, 16.30 ja viimeinen vielä 18.00. Kaikki meni aika lailla nappiin, paitsi jossain näytöksessä kaadettiin spottivalo lavalla xD haha, vähän nauratti..ja pelotti ettei se lennä yleisön joukkoon asti, mutta ei onneksi. Näytösten väleissä käytiin kahvittelemassa porukalla, näin sukulaisia ja muita tuttujani ja lounastettiin ihanassa Ramin Konditoriassa.

Illalla vielä näytösten jälkeen sovitimme lauantain näytösten vaatteet ja treenasimme koreografiat läpi. Huomisen päivän näytöksissä on myös mukana "kadulta repäistyjä :D" ihmisiä, siis niitä joita bongasin castingissa. Eli siis jotkut valitut pääsivät halutessaan jo kokeilemaan catwalkia, mikäli mieli teki! Pääasiassa siis nuoria, 15-17 w tyttöjä ja muutaman söpön lapsimallinkin sain bongattua..:)

Rankan päivän jälkeen istahdettiin porukalla vielä Amarillossa ja otettiin yhdet :D väsytti kyllä kovin eli tulin kotiin jo 23.30 maissa..ja äsken väsäsin nopeasti sormikiharanutturat valmiiksi huomista varten. Aamulla olisi oltava jo klo 8.00 Stellassa. Näytökset alkavat klo 12, 13.30 ja vielä 15.00, joiden jälkeen laitamme kamat kasaan ja pääsemme vapaalle. Meitsi suuntaa siis alkoon kuohuviiniostoksille :D ja siitä meille kotiin odottelemaan kavereita, Serkun synttärijuhlat kyseessä ;)!

Alla kuvia perjantailta:


Muutama kuva hiustyylistä, I loved it..

Nyt vielä hetki koneella ja sitten se ois buenos noches! Huomenna vielä jaksetaan painaa täysillä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti