perjantai 4. toukokuuta 2012

Viikkohöpinät :)


Ihanaa, kun kerrankin on kokonaan vapaa viikonloppu! Tänä aamuna mun täytyi muistuttaa itseäni, että huomenna on todellakin lauantai ja saan nukkua pitkään. Piti viimeisen kerran patistaa itseni ylös sängystä. Ärsyttävää, kun nykyään mulla on jokin ihme heräämisongelma, on niin vaikeaa nousta jo kuuden jälkeen ja painella melkein saman tien bussipysäkille. Huoh, vielä kolme viikkoa aikaisia aamuja, sitten parin viikon loma!

Elikkäs nyt ei ole yhtikäs mitään suunnitteilla viikonlopulle ja hetken mielijohteessa mennään eteenpäin. Kivaa kun ei tarvitse juosta kalenteri kädessä. Kulunut arki on sen sijaan ollut hektistä as usual. Salilla käynnit ovat taas valitettavan harvassa.. Päivät olen vain viettänyt siellä verikeskuksessa, töiden jälkeen sitten olen hoidellut palkka-asioitani, juossut siellä täällä ja keskiviikkona olin myös koko illan viinakoulutuksessa The Circuksessa :D ja samalla oli yhden toimiston järkkäämät bileet ;).. Huhhuh, kyllä olisi kolissut päässä seuraavana aamuna, jos olisin maistellut kaikkia eteen nostettuja drinkkejä. Koulutuksen tarkoituksena oli siis tutustua ihmisiin tuotteiden takana ja tietysti saada lisää tietoa sekä vanhoista että uudemmistakin juomista. Samalla saatiin myös tehdä itsellemme coctaileja. Ja olihan lisäksi ihana nähdä kaikki mahtavat promotyypit ja vaihtaa kuulumiset :) Illasta en valitettavasti muistanut napsia valokuvia.
Ainiin, ja eilen käytiiin parin tulevan kollegani kanssa luennoimassa sairaanhoitajille verinäytteenotosta ja siihen liittyvästä preanalytiikasta. Koulutus meni aika nappiin ja saatiin hyvät arvostelut :)
Tänään päätin vähän hemmotella itseäni ja käydä kaupoilla. Ja hetihän sieltä lähti jotain mukaan. Oon niin rakastunut näihin kahteen uutukaiseen! Pitsimekko on JC:stä ja musta yksihihainen mekko on ginasta. Love them..varmasti tulen käyttämään paljon kesällä :) Lisäksi ostin Ginasta perusvalkoiset shortsit!
Nyt siis lätkän parissa loppuilta ja jätskiä napaan! Huomenna nukun NIIN pitkään. Ja jos aurinko paistaa, niin voisi lähteä vaikka pitkälle kävelylle :)

4 kommenttia:

 1. vähänkö sulla on ihana tyyli ja muutenki tosi kiva blogi :) <3!

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 2. Ihania mekkoja! Ootan jo itsekin että pääsen uutta/uusia kesämekkoja metsästämään, nyt kun on "pätevä" syykin: ystävän häät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Vielä kun pääsis ulkomaille shoppailemaan niin aijai! :)

   Poista