torstai 12. heinäkuuta 2012

Ilosaareen!

(kuva voicen netistä)

Tämä viikko on ollut pikkuisen rennompi, ainakin näin arkipäivien osalta. Maanantaina ja tiistaina oli vapaata illalla, joten ne vietin ystävieni kanssa. Tai maanantaina oikeastaan vain majoitin 16-vuotiaan serkkupoikani ja hänen kaverinsa meille, kerta he olivat Helsinki-reissulla kerrankin. Tiistaina sitten käytiin luokkakavereiden kanssa Seurasaaressa grillaamassa ja vaihdellen tietysti myös kuulumisia. Itse asiassa kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä vapaa-ajan viettopaikassa ja ei voi todeta muuta kuin, että mahtava kesäpäivän viettopaikka. Grillimahdollisuus, uintimahdollisuus, lenkkeilymaastot..ihan kaikki! :)
Grillimenuuseen kuului kasvisvartaita, joissa oli herkkusieniä, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Lisäksi väkersimme itse tehtyjä jauhelihahampurilaisia täysjyväleivällä ja paistettiin muutamia makkaroita. Ja jälkkäriksi grillasimme vielä nektariineja ja banaaneja sulatetun suklaan kera! Naaaaam! Samaisen päivän aikana kertyi myös pyöräillen kilometreja about 15!

EIlen sitten olen labraduunien jälkeen paiskinut promohommia Aperolin parissa Carusellissa, Eiran rannassa ja sen jälkeen mentiin vielä ttyökaverin kanssa Kaivon terassille viettämään aikaa. Okei, hauskaa oli lähteä vähän tuulettumaan (mut on niin helppo ympäripuhua), mutta aamulla taas kismitti. Vähäiset yöunet ei oo kivat, varsinkin kun pitäisi jaksaa 12 h työntekoa.

Tänään meillä piti Ernon(työkaveri) kanssa olla fillaripromoa, mutta sää näytti sen verran epävakaalta, että päätettiin suosiolla skipata koko homma. Olen hyyyyvin tyytyväinen päätökseen, sillä ehdin pitkästä aikaa treenata :D! ja käydä solkussa, siivoilla ja viettää laatuaikaa kotona :) ja samalla piti tietty myös pakkailla, sillä huomenna olisi lähtö Ilosaareen, Joensuuhun! ja huomenna on myös 13. perjantai :D.. mutta onneksi en ole taikauskoinen, vaikka pieni kutina onkin iholla. Eli terve vaan puuduttava automatka! Ja vielä ärsyttävämpää on poistulos sieltä. Tutkiskelin, että joudun lähtemään su-ma -välisenä yönä klo 00.50 ja perilllä olen Stadissa klo 06.50. Siitä sitten vaan pirteänä töihin, voi morjens :D! Gonna be dead..Muut jekkutyypit kai jäävät vielä maanantai-aamuun nukkumaan hotlalle ja lähtevät vasta sitten pois.

Noooo, hauska viikonloppu silti tulossa!! :) Jägertime!!!Grillailua Seurasaaressa:
Pizzaa kotosalla:
Sekalaista safkaa Carusellin työkeikalla:
ja promokuvia muutamat:

Haha ja tää kuva oli viel pakko tunkee tähän loppuun, koska musta se on vaan niin hyvä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti