maanantai 9. heinäkuuta 2012

Jekuttelua Lahdessa

Ihanaakin ihanampi viikonloppu taas takana! Ja ei tunnu siltä, että töissä olin, oli niin hauskaa, hyvä tiimi ja kaikki! Perjantaina siis lähdin labraduunien jälkeen suoraan Lahteen kolmen muun jekkutyypin kanssa, jossa loput tiimiläiset odottivat. Duunit alkoivat klo 15 maissa, juuri kun portitkin aukesivat festarialueelle. Siellä sitten jekkua myytiin ja myytiinkin niin kovasti, että koko viikonlopulle tarkoitetut juomat myytiin jo klo 21 mennessä. Aika uskomatonta. Noh, ei siinä voinut muuta kuin laitettiin kimpsut ja kampsut kasaan myyntipisteessä ja loppuaika sitten hengailtiin ja katseltiin esiintyjiä. Vasta puolen yön jälkeen päästiin sitten lähtemään kohti Kouvolaa, jossa meidän yöpaikka oli. Oltiin siis Cumuluksessa. Meillä oli niin hauskat hotellihuonesekoilut ja muut, että yönet jäivät neljään tuntiin. Mutta sehän ei menoa haitannut vaan lauantaina hotelliaamiaisen jälkeen jatkettiin matkaa takaisin Lahteen mukkulan rannoille. Tällä kertaa jekuttelua kesti klo 22 saakka, kunnes TAAS loppui viinat kesken, vaikka oltiin tilattu tuplamäärä perjantain myynteihin verrattuna. Haha, ollaan me vissiin aika hyviä ;)!! Oli kyllä niin kivaa!!

Alla taas kuvapläjäys keikalta :) Tänään sitten oli ansaittu vapaailta ja kävinkin sen kunniaksi vähän koeajamassa lisää campari-fillariani! VOi, että miten pyöräily onkaan kivaa. Ja sain vielä lisäksi pari teini-ikäistä poikaa hoiviini tänne kotiini. Serkkuni tuli siis kaverinsa kanssa Helsinkiin ja he yöpyvät nyt meillä!
2 kommenttia:

  1. Näin sut :D Tai katoin vaan, että ompas tutunnäköinen tyttö.. Arvasin, että bloggaat, mutten tietenkään muistanut mitä blogia kirjotat :p

    VastaaPoista