tiistai 17. heinäkuuta 2012

Jägermeister @ Ilosaari

Ilosaarirockissa oli mielettömän kivaa. Vaikka sää vaihtelikin kuuman aurinkoisesta kylmään sateeseen ja tuleen. On se kumma, että Suomessa voi kokea kaikki vuodenajat yhden päivän aikana. Se vaikeuttaa hurjasti vaatteiden pakkaamisra reissuun mukaan, koska tarvitset hellevaatteet, sadevaatteet ja vieläpä kunnon takit ja kaulaliinat kylmän sään iskiessä. Noh, mutta nyt itse rockkiin sitten eli perjantaina tosiaan lähdettiin aamutuimaan ajelemaan kohti Joensuuta. Pysähdyttiin Mikkelissä ruokaostoksilla ja käytiin me samalla muistaakseni vessassakin. Perillä määränpäässä sitten heitettiin kamat hotellille, pidettiin pieni priiffi illan myynneistä ja sitten olikin aika lähteä jekkuilemaan. Perjantai-ilta oltiin Ilovaarissa, joka oli vähän vanhemmille ihmisille tarkoitettu festari. Oli aika surkee meininki siellä, ei voi muuta sanoa. Vanhemmat ihmiset olivat vähän niuhoja jägerin suhteen :D Ja melkein koko illan satoi vettä eli sekin vielä oli vaikuttamassa. Joskus klo 1.00 aikaan päästiin hotellille ja siitä pikku hiljaa nukkumaan.

Lauantaina herättyämme käytiin aamupalalla ja 12.00 aloitettiin duunit, nyt itse Ilosaarirockissa, päälavan vieressä olevalla anniskelualueella. Meillä jekkutyypeillä oli yhteensä neljä myyntipistettä, joista isoin oli juuri tämä päälavan anniskelu. Ja siellä riitti menoa ja meininkiä. Jekkubatteryita ja shotteja sai kaataa käsi väärässä pitkin päivää. Välillä toki ehdittiin pitää taukoja, kun vähän hiljeni. Oli niiiin mahtava päivä, eikä tuntunut missään, että 13 h vierähti seisoen.

Sunnuntaina jekkuilut jatkuivat taas perinteisesti aamupalan jälkeen klo 12 ja kesti aina puolille yöin asti. Sillä välin kun muut lähtivät baariin jatkamaan, mä kipitin klo 00.50 lähtevään junaan, koska mun piti olla aamulla klo 7.00 jälkeen duunissa :D Voi, elämä sitä tunnetta kun olet itse selvinpäin muiden känniläisten joukossa täpötäydessä junavaunussa. :D Sain onneksi nukuttua vähän, mutta heräsin joka aseman kohdalla. Klo 6.05 olinkin sitten takaisin Helsingissä ja ehdin käydä nopeasti kotona vaihtamassa vaatteet ja jättämässä reissukamat paikoilleen. Labrassa väsytti yllättävän vähän! ja iltapäivällä jaksoin vielä vetää treenit. Äitikin tuli samaisena iltana Helsinkiin mun vieraaksi ja me ollaankin pyöritty paljon kaupungilla, käyty ulkona syömässä ja tehty kaikkea kivaa! :)

Mutta olipahan taas yksi kesän parhaimmista viikonlopuista edellisen lisäksi!! :) I`m so happy!

2 kommenttia:

 1. so so pretty!<3

  vaikka teinkin päätöksen etten enää promoile, vois tollanen keikka olla superkiva tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks sellasen päätösen teit? Jooo jekkukeikat on aina yhtä mahtavia! :)

   Poista