perjantai 28. joulukuuta 2012

Joululahjoja ja ensimmäiset alelöydöt!

Joulusta selvitty! Nyt ei muuta kuin uutta vuotta kohti. Kyllä tursuaa korvista ulos kaiken maailman suklaat ja piparit, joita on tullut syötyä kaikella antaumuksella. Ja vielä löytyy kaapista..eli hetken verran joutuu vielä herkuttelemaan ;). Tänään kävin viikon tauon jälkeen salilla rehkimässä ja voi että tuntui hyvälle. Ensin Combat ja siihen päälle suht varovainen omatoiminen kuntopiiri, lähinnä ojentajat, haukkarit ja hieman jalkoja..Tästä se taas lähtee ja alan nyt tosissaan toteuttamaan sitä uutta saliohjelmaa, jonka A mulle laati. :) Saa nähdä miten booty kehittyy!! Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus vain rentoutua ja olla. Käydään äidin kanssa syömässä hyvin ravintolassa ja ehkä vähän sekoillaan alennusmyynneissä. Ahdistaa jo valmiiksi mennä launataina keskustaan pyörimään. Voi olla, että sekoaminen on todella lähellä! Ja rentoutuminen on siitä kaukana :D

Nyt hieman joululahjajuttuja!

Sain Nominationiini hieman täydennystä, pinkki "timantti" <3

Bossin femme
Iloliemikaappi sai täydennystä muutamilla juomilla..:P Aaw, ihanaa shampanjaa tuo vasen reunimmainen!
Tohvelit, raspi ja rasvaa sekä kaikkea pikkujuttuja..:)
Äiti antoi sammutuspeitteen..Varmaan pieni vinkki tällaselle tohelolle ;) Ja saatiin myös kauan toivottu sauvasekoitin!
Kaikenlaista kivaa..:) kynttilöitä, lahjakortteja (Makuuni, Finnkino, Sokos), rahaa, kauneudenhoitotuotteita (Dermosil) sekä ihana oranssi hiusharja (Tangle Teezer), josta puhutaan

"Miljoonia myynyt harja. Tangle Teezer on täydellinen väline kosteiden hiusten hellävaraiseen selvittämiseen. Kuten tiedämme, hius on herkimmillään vaurioille juuri kosteana. Huonokuntoisen kostean hiuksen selvittäminen on hankalaa ja hiuksen kunnolle armotonta. Tangle Teezer pelastaa tehden harjaamisesta uskomattoman helppoa.

Tangle Teezerin silottavat ominaisuudet ovat vertaansa vailla myös kuivaan hiukseen. Pitkätkin hiukset saavat kiiltävän kauniin ja eloisan ilmeen sähköistymättä. Tangle Teezer soveltuu myös lisäkehiusten, hiusjatkojen ja peruukkien harjaamiseen.

Tangle Teezer on kaksitehoinen harja. Takkujen poistamiseen ja hiusten silottamisen lisäksi harja toimii loistavasti myös hiusten tupeeraamiseen.

Toimiipa tämä harja erinomaisesti myös hiuspohjan huollossa. Stressaantunut hiuspohja suorastaan nauttii pehmeästä, joustavasta kuivaharjauksesta."

Tulee siis erittäin tarpeeseen ja varmasti kovassa käytössä :)!Lisäksi laitan kuvaa tilatusta Nellyn mekosta:
Tänään tarttui myös ginan alesta kivoja koruja :)Ehdin juuri ja juuri koluta rautatieaseman ginan läpi ennen kuin menin äitiäni vastaan Kampin bussiasemalle. Nyt vietetään siis kaksistaan äiti-tytär viikonloppua täällä Helsingissä. A lähti tänään Ouluun ja Tornioon pelimatkalle. Kuvassa päällä vilahtaa myös uutukainen army-kuosinen paita Lindexiltä.
Ja loppuun vielä Tapsan päivän asua:

Ciao<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti