torstai 6. joulukuuta 2012

007 esittäytyy

Ne James Bond-teemaiset pikkujoulut oli aika kivat! Ja kyseiset partyt olivat tosiaan silloin viime lauantaina. Vieraille oli järjestetty mm. aiheeseen liittyvää tietovisailua, tanssia ja esiintymässä oli myös Pirisen Jonna, joka tuli tunnetuksi Popstar-ohjelmasta. Niin ja me tietysti tarjoiltiin porukalle herkullisia Irish Coffeeta, johon sisältyi siis lasin pohjalle lusikallinen fafiinisokeria, päälle kahvi ja Tullamore Dew 4cl sekä päälle kermavaahtoa. Nam..itse join alkoholittomana muutaman, sillä tuo kermavaahto houkutteli niin paljon. Olisin voinut pursottaa sitä tuubista suoraan suuhun, ah nam.

Mun asu oli melko simppeli. Musta vetoketjullinen kotelomekko ja vyö, sekä tietty mustat korkkarit ja tuo kuvassa näkyvä hiuskoriste. Niin ja kiinnittäkää huomioita myös hienoon rintamerkkiin, jonka keksimme kiinnittää asuihin ;)!!

Ja palataanpa tähän päivään eli nyt sitten luvassa itsenäisyyspäivän viettoa leppoisasti kotona, linnanjuhlia katsoen! Äiti ja isi tulivat myös Helsinkiin jee kivaa (se tietää shoppailua!!). Kävin myös päivällä polkaisemassa cycling-tunnin reippaana ja kokkasin heti perään herkullista kana-kaalipataa :)
Alla myös Hifkin kannatusasua, kun kävimme zekkaamassa poikaystävän peliä.

Ja voi että mä niin rakastan tota mun juhlameikkiä, joka mulla oli eilisessä näytöksessä. Niin classy :) Taitavalle Fannylle iso kiitos ja halaus!!

Heippa<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti