sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Nellyn ostokset ja Mikkelissä oloa :)

Johan on ollut tohinat päällä! Levosta ei tietoakaan, on nimittäin tullut tehtyä sitä ja tätä. Eilen kuitenkin sain lahjaostokset sellaiseen jamaan, että sain huokaista helpotuksesta. Sen kunniaksi käytiinkin kaverin kanssa yhdellä paikallisessa pubissa. Ja vaihdettiin muutenkin kuulumiset ja jäin vielä yöksi kaverin luokse, riitti niin paljon juteltavaa. Innostuttiin yöllä myös kokkaamaan spagettia ja jauhelihakastiketta! :D Voi, että miten kivaa olla Mikkelissä :) Ja vielä joulua viettämässä. Lahjatkin kuumottelevat jo aivan yhtä voimakkaasti kuin lapsena. Jouluna iskee aina sellainen tietynlainen taantuminen :D. Tai varsinkin odotan mitä murusen paketista löytyy!! Sain äsken paketit jo hypisteltäväksi ;).
Porukat olivat hommanneet ihanan Paulig cupsolon, jolla saa tehtyä vaikka mitä herkkukahveja. Latte on mun ylivoimainen suosikki <3


Ja Nellyn ostokset kotiutin torstaina: Yleensä en tykkää leopardikuosista, mutta tuossa mekossa kuvio toimii hyvin! Ja takana on nätti solki..:)
Hairahdin myös tilaamaan Procle-nimistä huulivoidetta. Oon yleensä hirveen skeptinen tällaisten suhteen, mutta päätin kokeilla. Tuote lupaa hieman turvottaa huulia ja tekee niistä siis vähän pulleammat. Lisäksi se kosteuttaa ja pehmentää ihan mykavasti! Testattu on ja toimii! :)

Nyt jatkan vanhojen kirjeiden ja kirjelappusten parissa. Voi luoja mitä tekstiä niistä löytyy.." Mä jätän Sampan, jos sä meinaat jättää Oskun" :D:D..Ala-aste-ajat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti