lauantai 1. joulukuuta 2012

First of December

Kyllä pääsi muutama kirosana eilen aamulla kun havahduin siihen, että nyt sitä lunta viimein tuli ja tuutin täydeltä. Tai ei siinä itse lumen tulossa mitään pahaa ole, mutta se kun sitä pitää sitten tulla kerralla kuutisen metriä eikä vain vähä ja nätisti. Kaikki on aina ihan kaaoksessa ja julkinen liikenne tökkii. Ja ihmiset on lisäksi kamalan vihaisia ja naama sanonko millä. Pääsin kuitenkin yllättävän hyvin salille powersteppiin ja sieltä vielä biomedicumille. Ainiin, liukastuin myös takamukselleni ensimmäisen kerran tänä talvena, jes!


Se siitä tuiskuperjantaista. Torstai tosiaan vierähti YIT:n 100-vuotisjuhlissa. Olin siellä muutamien muiden kanssa emännöimässä. Oli aika hauska ja rento keikka, sai hengailla ihmisten parissa ja siitäkös mä tykkään ihan kauheesti. Aikas hienot puitteet oli rakenneltu messukeskukseen, harmi vaan kun kamera oli taas visusti laukun uumenissa ja kännykkäkin jossain missä lie. Tänään lauantaina kipitän ensimmäisenä salille, sitten kaupungille pikaisesti ja klo 15.00 katsomaan A:n kotiottelua. Niin ja sieltä taas suoraan töihin! Ne on ne James Bond-pikkujoulut ;D...vielä on pienimuotoinen vaatekriisi! Tai sanotaanko, että asustekriisi..mekko on jo henkarissa valmiina!


Ja mitäs vielä..Sunnuntaina ei myöskään levätä vaan kuvauksissa vietetään päivä. Illalla kuitenkin lupasin olla hyvä avopuoliso ja tehdä herkullista ruokaa! Pakotan myös itseni lukemaan viimeiseen tenttiin, joka käsittelee kliinistä fysiologiaa!

Mutta nyt tosiaan aamupalaa nassuun ja salille, adjöö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti