maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kidutus



Huomenna taas joudun siihen helkutin hammaskidutusleikkaukseen. Eli leikataan siis vaihteen vuoksi oikean puolen viisurit! Ei niinku yhtään huvittas, kaikki pääsiäiset ja muut vielä tulossa..En voi syödä pääsiäisherkkujakaan näillä näkymin..lammas ois niin rakkautta tässä vaiheessa. Toivottavasti porukat tekee mulle hyviä keittoja!! nojoo mut ei ne paljon lohduta, kun olisi lammasta tarjolla. Tiedän, että jos sorrun niin leuat on taas niin tajuttoman kipeet ja se hammassäryn määrä..+ ne kaikki lihapalat siellä tikkien seassa. No thanks. Viimeeks tein sen virheen ja hammaskuopista puski koko viikon menu ulos..en halua kokea sitä uudestaan.

Tänään kävin tekemässä tentin, söin, sitten mä vähän nukuin, söin taas, kirjotin silsasienistä ja lopulta lähdin kavereiden kanssa ravintola Hiiteen. Sieltä suhautin vielä salille vääntämään kädet hapoille. Teki hyvää.....Nyt vielä vähän tietokonehommia ja sit unta palloon. Huomenna on oltava skarppina! Tai no mitä väliä sillä oikeestaan on ku saan parit rauhottavat ennen leikkausta. Tokkurainen kun kuitenkin olen...



Tein muuten sairaan hyvää proteiinipannaria sunnuntaina. Aijai mitä herkkua. Sovelsin omasta päästä ohjeen ja laitoin kaikkea vähän sikin sokin ilman mittaa. Oon muuten huono noudattamaan yleisestikin ohjeita ruuanlaitossa. Tykkään ottaa riskejä! xD Toivottavasti muistaisin seuraavalla kerralla kuitenkin tuon ohjeen suurin piirtein, jotta tulisi taas yhtä hyvää..



Lukuhommia...





Nyt nati nati <3

/Elina

4 kommenttia:

  1. Voi ei, kuullostaa inhottavalle toi visureiden poisto :C Koitahan pärjätä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ei noi kivoja ikinä oo :/ mutta kestetään kestetään :P

      Poista
  2. voimiaaa lelluuuu<3 Mä en vielä oo saanu ees varatuks aikaa mun ala-viisureille... :D

    VastaaPoista
  3. ♥♥♥♥ gonna die! Hyvä hoitaa alta pois herqu :D Nyt se on menoa -->

    VastaaPoista