tiistai 4. kesäkuuta 2013

Eshish, Showroom ja Mikkeli

Kuva: Iltalehti. Eshish launch party

 Viikonloppu oli ja meni ja vaihtui vieläpä kesäkuu! Voi pojat. Ja kohta on kesä jo ohi :D No ei nyt vielä ryhdytä pessimistiseksi vaan nautitaan nautitaan! Ihanaa, kun en ottanut mitään vakkariduunia, niin kuin yleensä. Ei labrahommia tänä kesänä, paisti välillä keikkamielessä. Oon niin iloinen! Ehdin ehkä kerrankin vähän lomailla ja viettää enemmän aikaa ystävien kanssa. Melkein Kaikki viikonloput mulla on kyllä buukattuna täyteen. Oisko pari viikonloppua vaan vapaata nyt kesä-elokuussa. Mutta arkena sitten on löhöpäiviä. Ainakin toistaiseksi! Jos tulee jotain kivoja työjuttuja vastaan niin sitten mennään! Tulossa on kyllä paljon messupromoja ja jokunen juontokin tiedossa. Ja ensi perjantaina lähden Silja Symphonylle, kaksi kertaa putkeen! :D Työreissu siis sekin..Laivalla on Miss World Sweden kilpailut tuolloin ja se liittyy myös osallaan meidän työjuttuihin. Tulee varmasti kiva reissu! Toivottavasti säätkin jatkuu yhtä hyvänä kuin nyt. Haluan kannelle ottamaan brunaa! Ja shoppailemaan Tukholmaan jne jne..Jee!

Mutta siis,perjantaina olin Eshish launch partyissa Radisson Blu Plaza hotellin presidentti sviitissä. Jestas, että oli upea huone, huoneisto..ja kaikki. Ei lisättävää. Yllä ja alla kuvia illasta.Kyllä oli kaikki kohdillaan..

Minä ja ihanat Sara, Susanna, Claudia ja Mia!

Eshish -juttujen jälkeen siirryttiin sitten Showroomin avajaisiin Namun viereen. Sielläkin näki paljon tuttuja, oli hyvää ruokaa ja juomaa..Hyvä ilta :) Showroomista ei valitettavasti ole kuvia, unohdin kuvata :DLauantaina lähdettiin A:n kanssa virkeinä junalla Mikkeliin jo aamusta. Huh, että nukutti ja oli tuskaa olla junassa, jossa ilmastointi ei toiminut. Ja Mikkelissä jatkui kuumuus, ei ollut enää merituulta viilentämässä! Pian lähdettiinkin vanhempieni kanssa Fernandon terassille syömään. Ihana oli nähdä vanhempia. Ja myöhemmin näin kavereita. Naapurin Eetu kutsui mut viettämään iltaa hänen luokseen ja sinne tuli sitten muitakin. Yhdessä liuettiin jossain vaiheessa Vaakunaan, jossa olivat kaikki tuoreet ylioppilaat. Voi sitä omaa valmistujaispäivää. Haluaisin elää sen vielä kerran. Oli ihanaa.

Ja Mikkelistähän lähdin vasta tänä aamuna. Sähellyksiltäkään ei selvitty, sillä eilen illalla varasin sitten junalipun HKI-MLI, vaikka piti juurikin toistepäin? Mitä :D Ihan kuin olisin syönyt sieniä! Aamulla sitten pyörin hoomoilasena asemalla ja kas kummaa eipä lähdekään junia. Shit, olin tosiaan varannut värään suuntaan lipun. Noh, ei auttanut itkut vaan hyppäsin heti seuraavaan bussiin, joka lähti. Mulla on jäänyt vähän paskamaku suuhun noista busseilla kulkemisesta varmaan sen viime kesäisen bussi-ajoi-laukkuni-päältä- episodin takia, mutta nyt mentiin taas. Ja kohta olen onneksi perillä kotona. Mulla on melkein heti perään kampaaja ja illalla tiedossa vielä grillailua ja talviturkin heitto mereen. Hui.

Viettäkäähän ihana aurinkoinen viikko!!

With love, Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti