maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Olipas rentouttava juhannus! Tuli syötyä ja levättyä kaikki varastot täyteen, joten luulisi taas jaksavan! Tuli niin tarpeeseen tuo järvimaiseman tuijottelu. Ja hyvä ruoka ja kaikki mukava seura. Torstaina kun vihdoin viimein pääsin Mikkeliin, lähdin tapaamaan ystäviäni läheideen Jälkipeli-pubiin ja sieltä jatkettiin vielä Patteri-baariin pelaamaan pöytäcurlingia yömyöhään saakka :D Hyvä aloitus jussille, right? Perjantaina otettiin sitten suunnaksi Saimaa. Syötiin hyvää grilliruokaa, pelattiin petankkia, istuttiin laavulla ja juotiin viiniä. Kävin myös ahkerana tyttönä lenkkeilemässä ja uimassa (lue:kastautumassa). Oli muuten kylmää vettä! Heitin itse asiassa talviturkin jo hietsussa kesäkuun ekalla viikolla, joten kyllä se ei vetänyt ihan vertoja tälle. Kaikista huvittavimpana juttuna jäi mieleen se, että heräsin lauantaina aamulla ison koppakuoriaisen päältä :D hyiii.yök..

yea!! Tänään tapahtui sitten karu paluu arkeen tai no karu ja karu, vapaapäiväähän mä tässä vietän. Anyway, aika oli ryhdistäytyä ja hilata takamus salille. Teki hyvää vähän hikoilla ja saada ryhtiä elämään. SItten mä olen hoidellut vähän asioita, käynyt pikaisesti alennusmyynneissä ostoksilla ja ystävän kanssa Teatterin rakkaussalaateilla. Helmee!
lovelovelove

Eilen illalla lähdettiin katsoo kuuta, mutta kas kummaa mikä sumu odotti edessä!

pump it up!


 Huomenna onkin vuorossa yhden telkkariohjelman kuvaukset ja keskiviikkona toisenlaiset kuvaukset. Ja kääk nyt lähti käyntiin vika viikko 21-vuotiaana! Tättärää 1.7 räjähtää mittariin 22!

With Love, Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti