perjantai 31. toukokuuta 2013

Hyvä perjantai!

Heissan ja aurinkoista perjantaita! Oon ollut viime päivinä aktiivinen kaiken muun suhteen paitsi treenaamisen ja kodinhoitohommien. Olen monta päivää jo yrittänyt imuroida, mutta aina löytyy jotain parempaakin tekemistä, tuttu tunne? Ja taas jäi tekemättä tänäänkin. Illaksi on jo muuta menoa ja huomenna aamupäivällä lähdetään A:n kanssa Mikkeliin. Olisi parit juhlat tiedossa, joissa piipahdetaan ja muuten vain mennään fiiliksen mukaan eteen päin! Kavereita on ihana nähdä pitkästä aikaa :)!

Tänään olen menossa ihanan Saran kanssa Eshish elektronisen vesipiipun launch bileisiin. Sain jo keskiviikkona oman askin täydeltä eri makuisia piippuja. Ne on aika jänniä ja hauskoja, koittakaa ihmeessä! Hyvä vaihtoehto niille, joilla on vain tapana tupakoida. Ja muuten vain. Itse vetelen juuri nyt yhtä, persikan makuista! Yhden Eshish-askin hinta on n. 40 euroa ja aski sisältää viisi kappaletta kyseisiä piippuja. Yhdestä saa n. 300 henkäystä.

Eshish launchin jälkeen olisi vielä tarkoitus suunnata uuden Showroomin avajaisiin. Sellainen ilta. Ja ajoissa kotia, että pääsen aamulla junaan! :DTreeniperjantai! Ihanaa oli rääkätä kunnolla takamusta..

Kävin tänä aamuna sitten pitkästä aikaa taas treenaamassa kunnolla. Ärsyttää kun tuo treeni ei ole oikein kulkenut ja okei, siihen on syynsä. On tullut vähän riekoteltua siellä täällä ja motivaatio ollut jossain missä ei pitäisi. Ehkä ensi viikolla saan taas itseni ruotuun.


Elämän suuria iloja kun on jo valoisaa saapuessasi baarista kotiin..Voi, että.

Asenne kohdillaan ilmeestä päätellen? Ai, että kun pääsis taas ajamaan...
Nyt viimeiset laittautumiset ja sit menoks! Vaatekriisi on kyllä suuri, haluun uusia mekkoja...

With love, Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti